Časová osa ProMaminky

zobrazeno 2889×

Vložil(a): JanaH, 5. 12. 2016 13.35

Jsou momenty, kdy si říkáte: „Ano, toto si chci zapamatovat!“ a později na to buď zapomenete, nebo si už zpětně nevybavíte detaily? S prvním dítětem máme touhu zapsat si vše, s druhým už je to složitější. Naše časová osa vám s tím ale umí pomoci - zanamenáte si kdykoliv cokoliv, protože náš web můžete mít kdykoliv u sebe ve svém mobilním telefonu nebo tabletu. A jak naše časová osa funguje?

Proč si vyplňovat časovou osu svých dětí (i těch v bříšku)?

Nevím, jak to máte vy, ale když jsem čekala děti (hlavně tedy to první), chtěla jsem si vše zapisovat, mít památku. Jenže, známe to asi všechny, ne všechny vzpomínky, které si chceme pamatovat, v hlavě nakonec zůstanou. Ano, existují různé knížky a deníčky miminka nebo i zápisky pro těhotné maminky. Ale přiznejme si, kdo z nás je „průměrná těhotná“ a kdo má doma „průměrné dítě“, které by vyhovovalo všem nabízeným kolonkám na daný týden, měsíc, rok? Každá jsme originál a taktéž i naše děti. Navíc pro každou maminku je důležité něco jiného.

Většina z nás alespoň pár minut denně tráví čas na internetu - nejlépe u nás na webu ;). Proto je časová osa dětí ideální způsob, jak si ty své důležité momenty zaznamenávat. Můžete si do ní alespoň zkráceně zapsat, o jaké vzpomínky nechce přijít. Později totiž není problém si text upravit, víc se rozepsat a doplnit fotky. Takovou možnost u klasické knížky nemáte. Navíc, kdykoli budete chtít, můžete si záznamy vytisknout, a třeba i nechat svázat do knihy. Můžete taky poslat unikátní odkaz na záznamy rodině či přátelům, kteří vám tak mohou být blíž, i když jsou třeba na druhém konci světa.

Co mi dál časová osa nabízí?

Po přihlášení do svého účtu v časové ose vidíte, v kterém týdnu těhotenství se nacházíte, či jak jsou na tom věkově vaše už narozené děti. U každého období si můžete rozkliknout obsah, který by vás mohl zajímat. Ať už jsou to články, produkty nebo třeba diskuze maminek. Také zde najdete, jen pro orientaci, průměrné váhy a míry k danému období. Každopádně pamatujte na to, že každý z nás je originál, a proto berte tato data s rezervou.

Žádnou časovou osu nevidím / chci si doplnit děti do profilu.

Pokud časovou osu po přihlášení nevidíte, je to právě tím, že jste si do svého profilu nevyplnila data narození svých dětí (u těhotných předpokládané datum narození). Stačí jít do Můj profil a kliknout na žluté tlačítko Přidat dítě. Nemusíte mít strach, pokud nechcete, aby data narození ostatní maminky viděly, můžete si je nastavit jako neveřejné.

Tak co, dáte Časové ose na ProMaminky.cz šanci? Používáte ji? Jak jste spokojené? Vytvořily jsme ji pro vás tak, jak nám dává smysl a budeme rády za příapadné tipy pro doplnění či vylepšení, nebo třeba za pochvalu, že je to ono. Zkrátka se těšíme na vaše názory a zkušenosti.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (26 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Minnie, 19. 1. 2021, 20.33

Časovou osu občas využiju. Píšu dětem knížky, vedu alba klasická i elektronická, píšu si soukromé deníčky na netu.

deníčky si nevedu.

Žofinka

Žofinka, 19. 6. 2018, 8.38

Šikovné, ale jsem ráda, když to napíšu do knížky

mckvak, 5. 7. 2017, 16.02

Mame svuj denicek, ale tohle je fajn, akorat teda ne vzdy mam po ruce pocitac nebo tel Kdezto nas maly poznamkovy blocek ma mu sebe porad

Mygara

Mygara, 19. 3. 2017, 19.30

je to pěkné, ale také si píšu do knížek

Fuga

Fuga, 4. 2. 2017, 6.42

pořád se k tomu chystám a nemůžu se dokopat. a je pravda, že u druhého to pěkně flákám

nellys, 27. 12. 2016, 10.06

Jako nápad je to zajímavý, ale za sebe asi nevyužiju. Pro všechny 3 mám takovou tu památeční knížku, i když je pravda,že nejpečlivěji ji má vyplněnou nejstarší. A pro všechny mám pak fotoalbum z prvního roku života s popisky, no upřímně dcerka má hotovou teprve půlku a to už měla teď v prosinci 2, jsem ostuda

jitka46

jitka46, 16. 12. 2016, 22.41

moc hezky to vymysleli, chválím za nápad

Aliisha

Aliisha, 15. 12. 2016, 21.26

Já si vše píšu ručně a zatím mi to tak vyhovuje. Nerada dávám nějaké osobní info a foto syna na internet. Věřím však, že to třeba někdo rád využije.

Anna K.

Anna K., 15. 12. 2016, 16.32

Když si ji budu vyplňovat uvidí to všichni nebo to bude jen pro mně?

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů