Jde to! Aktivně i s dětmi. Rozhovor s Veronikou Zlámalovou, PR & Marketing Manager Thule pro Česko, Slovensko a Polsko

zobrazeno 1597×

Vložil(a): KristinaS, 28. 6. 2022 11.13

Pokud jste aktivní a dbáte zejména na bezpečnost, praktičnost a styl, určitě už jste někdy slyšeli o švédské společnosti Thule. Thule navrhuje a vyrábí střešní nosiče, nosiče kol, střešní boxy, zavazadla, pouzdra na počítače a fototechniku, sportovní tašky a batohy. Také nabízí dětský sortiment jako jsou dětské cyklosedačky, městské i sportovní kočárky a multifunkční sportovní vozíky.

Již více než 75 let se společnost Thule zaměřuje na vývoj chytrých, stylových výrobků, které jsou patřičně ekologické, vysoce kvalitní, bezpečné a snadno použitelné. Prostě a jednoduše vytváří řešení, abychom si mohli snáze užít dobrodružství. A protože není ani letošek výjimkou, vyzpovídaly jsme Veroniku Zlámalovou, PR & Marketing Manager Thule pro Česko, Slovensko a Polsko, aby nám prozradila, na jaké novinky se můžeme letos těšit.

KS: Krásný den, Veroniko, jsme moc rády, že jste si na nás udělala čas. Společně jsme si už jednu Vaši letošní novinku představovaly a to nový multifunkční vozík Thule Courier (komu článek unikl, může se na něj podívat tady). Prozradíte nám, co se ještě chystá?

VZ: Dobrý den, zdravím Vás i všechny uživatelky ProMaminky.cz. Ano, letos už jsme se dočkali nového cyklovozíku. Jako úplně nejčerstvější novinku máme kočárek Thule Shine, který šel do prodeje nyní.

KS: Takže to zase vypadá na nabitý rok. Na testování sedačky se těšíme a ta své místo na výsluní získá o prázdninách v samostatném článku. Proto bych se teď vrátila ke žhavé novince - Thule Shine. Mohla byste nám o něm říct něco víc?

VZ: Určitě. Thule Shine patří do rodiny městských kočárků. Je lehký, kompaktní a snadno ovladatelný (tlačit i složit ho lze jednou rukou). Nabízí pohodlí bez kompromisů. Kočárek má například polstrované a oboustranně polohovatelné sedátko, velkou větranou a prodloužitelnou stříšku a nastavitelnou opěrku nohou.

KS: Říkáte polohovatelné sedátko, od jakého věku je tedy kočárek vhodný?

VZ: Thule Shine je navržen tak, aby rodičům usnadňoval přesuny v městském prostření s jejich dítětem už od novorozence, až po batole. Pro novorozence je v nabídce bohatá výbava, počínaje korbičkou Thule Shine Bassinet, díky níž budete mít pohodlný hluboký kočárek, hnízdečkem Thule Newborn Nest, které miminku zajišťuje ještě větší ochranu, pohodlí a teplo. Pokud z nějakého důvodu nechcete hluboký kočárek, můžete zvolit Thule Newborn Inlay, která se snadno instaluje do sedátka a vytváří příjemnou plochu na ležení pro novorozence.

KS: Říkala jste, že Thule Shine je lehký, kompaktní kočárek, který je možné složit jednou rukou, což je pro pohyb ve městě jistě velká výhoda. Ale s dítětem je potřeba mít s sebou i nějakou výbavu, případně dojít nakoupit,… Jak je na tom Thule Shine s úložným prostorem?

VZ: Znáte heslo společnosti Thule? Je to Bring your life! A přesně v souladu s tímto heslem poskytuje Thule Shine úložný košík s nosností 10 kg, tedy větší, než sám kočárek váží.

KS: A asi poslední otázka. V kolika barevných provedeních je Thule Shine v prodeji?

VZ: Thule Shine je nabízen ve dvou variantách rámu a s pestrobarevnými stříškami, jsou to: růžová Misty Rose, světle modrá Alaska Blue a černá – na černému a potom zelená Mallard Green a šedá Grey Melange na stříbrném rámu. 

KS: Moc Vám, Veroniko, děkuji za milý rozhovor a na závěr už jen prozradím našim uživatelkám, že letos nás ještě čeká testování nosítka Thule Sapling, na které já se osobně moc těším, protože mě zaujalo spojením výhod ergonomického nosítka (sedátko od kolínka ke kolínku, žádné visící nožičky, ...) a krosny (úložný 20l prostor, ...). Mějte se moc hezky a přeji Vám i našim uživatelkám krásné, aktivní prázdniny plné těch nejhezčích zážitků.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
0

Diskuze k této stránce (1 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 7. 12. 2022, 10.41

také by se mi líbil, ale už to není u nás aktuální, tak jen pokukuji na ulici

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů