Veletrh FOR BABIES už brzy!

sledováno 2× zobrazeno 1642×

Vložil(a): NikolaJ, 22. 10. 2018 8.32

Přípravy na 9. veletrh potřeb pro děti a kojence FOR BABIES vrcholí! Co pro vás tentokrát na veletrh chystáme? Vy i vaše děti se máte na co těšit! Už tento týden v pražských Letňanech.

9. veletrh potřeb pro děti a kojence FOR BABIES se bude konat už tento týden, v termínu 25.- 28.10. 2018 na výstavišti PVA Letňany v Praze. Přípravy vrcholí a my se na vás opět moc těšíme! I vy se máte na co těšit!

Co pro vás chystáme?

Jak už jste zvyklé, na našem stánku najdete oázu klidu a zábavy. Pravidelně pro vás na veletrhu připravujeme přebalovací a kojící koutek. I letos tedy pro vás a vaše děti máme na stánku připraveny jednorázové ekologické pleny MonPeri a vzorečky přírodní kosmetiky Weleda. Náš stánek je jediným místem na veletrhu, kde můžete v pohodlí a klidu své miminko nakojit, nebo mu ohřát lahvičku v ohřívačce. 

Dětský koutek bude plný zábavy! Starší děti si mohou na stánku zasoutěžit o dárkové balíčky, které budou obsahovat kapsičky Cool ovoce a Bio křupky od Sunárku. Bio křupky budou na stánku i k ochutnání. Budete také moci vyzkoušet houpací prkno, chůdičky, nebo houpačku od Utukutu. Maminky a těhotné ženy budou moci na stánku ochutnat Gravimilk.

Na stánku budete moci zakoupit i naši včeličkovou kolekci rostoucího oblečení a rovněž našeho jedinečného Videoprůvodce těhotenstvím, porodem, kojením a šestinedělím se slevou za 670 Kč. To ale není vše! Na našem stánku budete moci výhodně koupit také pastilky Tantum Natura za veletržní cenu 79 Kč! 

Workshopy

Zábavu pro vás a vaše děti tentokrát chystáme i do našeho workshopového sálu. Kromě oblíbených témat, ve kterých se zaměříme na zdravý přístup k těhotenství, porodu i rodičovství, pro vás máme připraven také workshop s modelínou Jumping Clay - jedinečnou edukativní modelínou, která je 100% bezpečná a bez lepku, nemastí a nedrolí se, je nadýchaná a měkká a ve tvaru kuličky dokonce skáče! Budeme tvořit originální hopíky, zvířátka, magnetky, přívěsky na klíče, či zdobit sponečky. Hmota je samoschnoucí a hotové výrobky si odnesete domů. 

Pro maminky i děti je určen také workshop zaměřený na opravdu zdravé obouvání - Barefoot obuv pro děti s Mgr. Zuzanou Sovjákovou Koubkovou z Bosonožky. Potřebujete základní informace o dětské noze a jejím vývoji? Poradíme vám, kdy je čas na první botičky a jak vybrat ty správné. Kdy na boso a kdy už ne. Barefoot botičky si zde budete moci také osahat.

Zajímá vás kdy a jaké příkrmy zavádět u nejmenších? A jak je to se zaváděním náhradní mléčné výživy a lepku? Kdy a v jakém množství? Nejen to se dozvíte od Hany Nechvátalovéz Hero, výživové poradkyně na worskhopu Závádění příkrmů a strava pro nejmenší. Řeč bude také o vláknině, nebo o tom, co znamená pojem baby kvalita u dětských potravin.

A pokud uvažujete o látkových plenách, pak doporučeujeme workshop Zdravé přebalování, kde se dozvite, jaké jsou výhody látkových plen a jak je kombinovat s ekologickými jednorázovými. Látkové poradkyně z Bambooliku poradí také kdy a jak naučit dítě snadno na nočník.  A pokud už jste rozhodnutá pro látkové pleny, ale ráda byste se o nich dozvěděla více, navštivte náš workshop Jak na látkové pleny, kde vám látková poradkyně z Petit Lulu prozradí, jaké jsou typy látkových plen, jejich výhody a nevýhody. Také poradí se složením látkové výbavičky, nebo jak doplňovat látkování jednorázovými plenami.

Pro všechny těhotné ženy připravujeme také dva oblíbené workshopy - Svůj porod máte ve svých rukou a Aniball..pro snazší porod. Přijďte a zjistěte, proč je důležité jaké místo si pro svůj porod vyberete, koho si s sebou k porodu vezmete, a jaká atmosféra vás bude obklopovat. Workshop Svůj porod máte ve svých rukou povede Mgr. Alexandra Wolfová, zakladatelka ProMaminky.cz a spoluzakladatelka MůjPorod.eu. MUDr. Lucie Horáčková vám pak na workshopu Aniball ukáže, na jakém principu pomůcka pro snazší porod funguje, vysvětlí další přínos pro předporodní přípravu i jeho využití v rámci účinné poporodní rehabilitace.

Soutěž

Jako už tradičně i tentokrát pro vás v rámci veletrhu chystáme velkou soutěž. Registrovat se do soutěže můžete z pohodlí domova, jen si u nás nezapomeňte vyzvednout HESLO! Více informací k soutěži se dozvíte již brzy, sledujte nás! 

 

Maminky, tatínkové, děti, my už se na vás zase moc těšíme! Tak se stavte ;) Registrované maminky, které se nám u stánku přihlásí, dostanou od nás 10 pampelišek na svůj účet.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
5

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

70dandule70, 13. 3. 2021, 18.42

ráda bych,ted v téhle době nic není.

ráda bych tuto akci navštívila,škoda,že není někde v Ostravě,nebo poblíž Ostravy.

Romanka40, 30. 11. 2019, 19.34

jitka46

jitka46, 21. 1. 2019, 12.00

Snad jednou bude příležitost se na veletrh mrknout.

evaevik

evaevik, 16. 1. 2019, 1.06

Taky bych ráda někdy tuto akci navštívila

snany, 2. 11. 2018, 12.24

Zajímalo by mne, zda je nějak ošetřeno aby se soutěže mohly zúčastnit jen osoby, které byly na veletrhu? Protože na nejmenované web stránce pro děti se shání heslo k soutěži. Což mi nepříjde tak úplně fér.

Monuli, 31. 10. 2018, 10.04

Snad se taky někdy vydáme

Mygara

Mygara, 29. 10. 2018, 14.09

Bylo to fajn, doufám, že někdo něco nekradl jako minule to odstrkovadlo berušky

Ketris

Ketris, 28. 10. 2018, 21.05

Ach jo, skoda ze to je vse v Praze (

Gustawka, 28. 10. 2018, 10.35

krásná akce

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů