Ohlédnutí za veletrhem FOR BABIES 2017

zobrazeno 3773×

Vložil(a): NikolaJ, 26. 9. 2017 12.49  (aktualizováno 29. 10. 2017 9.48)

Veletrh FOR BABIES se konal 19.10. – 22.10. v PVA v pražských Letňanech a my jako pilné včeličky jsme pro vás měly připravenou novou podobu stánku, kde jste jako vždy mohly najít kojící, přebalovací a dětský koutek. A opět vás čekala velká soutěž. Náš stánek se nacházel v hale č.1 v sektoru 1C a workshopy, které se těšily hojné účasti, v konferenčním sále 2 ve vstupní hale.

Vstupenky jsme pro vás jako vždy měly ve Věrnostním programu. Těm z vás, které se nám na veletrhu nahlásily, v těchto chvílích připisujeme 10 pampelišek:) Ale pojďme popořádku, co všechno jsme pro vás na veletrhu přichystaly?

Připravily jsme pro vás zázemí na našem stánku

Přebalování a kojení

Na našem stánku jste opět mohly najít jediné místo, kde bylo možné v soukromí přebalit a nakojit děti. Připraveno bylo 5 přebalovacích pultů a rozšířený prostor pro kojení vašich miminek. Zdarma jste mohly vyzkoušet ekologické jednorázové plenky MonPeri, které jste si navíc mohly zakoupit za výhodnou veletržní cenu. K dispozici pro vás a vaše děti jako vždy byly také ohřívačky na lahve.

Osvěžení a vitamíny

Podzim je obdobím nemocí, ale my se nedáme…na našem stánku jste tak mohly ochutnat smoothie plné vitamínů, které pro vás připravoval náš partner Hami.  Od partnera Leros jste pak dostávaly čaje pro děti.

Zábava a relax pro děti i pro rodiče

Kdo si hraje, nezlobí. Tohoto hesla se držíme i my, a proto jste si společně se svými dětmi mohly u nás postavit třeba tříkolku nebo koloběžku z dřevěné Stavebnice Pony (většinou tedy spíš tatínci s dětmi:) ). A ti nejmenší si mohli vzít hračky a schovat se před celým světem nebo spíše veletržním ruchem do teepee. Příjemnou atmosféru v útulném prostoru navodily designové produkty (polštářky, taburety, sedátka) našeho partnera Vigvam Design

Velká soutěž o více jak 50 cen!

Společně s našimi partnery máme pro návštěvníky veletrhu vždy velkou soutěž o ceny v hodnotě více než 50.000 Kč a je připraveno více než 50 výher. Ani letos tomu nebylo jinak. V soutěži byly parádní ceny, které jsou v souladu s tím, čemu se na webu věnujeme - zdravému náhledu na mateřství a rodičovství, rozvoji našich dětí, příjemnému prožívání mateřství a také ekologickému aspektu. Podrobný přehled výher najdete v přiloženém obrázku nebo v kategorii Soutěže, kde se také dozvíte jména výherců. Jste mezi nimi?

Za poskytnuté výhry děkujeme našim partnerům: Albatros Media, Aniball, Bamboolik.cz, Bosonožka, Gaga´s pleny, Elnino/Frais Monde, Hami, Leros, Mamalatté,  specialistka na výživu Mgr. Eva Hájková, MonPeri, SodaStream, Stavebnice Pony, Vigvam Design.

Workshopy na zajímavá témata

Abychom uspokojily vaše potřebu získat hodnotné informace, připravily jsme si pro vás opět sérii workshopů na témata, která jsou nám blízká. Program by opravdu nabitý, takže věříme, že si každá z vás našla téma, které vás zajímá. Věnovaly jsme se např. zdravému přebalování, barefoot obuvi, výhodám a názorné ukázce vaničkování, nošení dětí v šátku… Představily jsme si také našeho obsáhlého VIDEOPRŮVODCE těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením (na stánku i na workshopech) a také náš nový velký projekt MujPorod.eu. Workshopy na téma přirozený porod (Svůj porod máte ve svých rukou a workshop Aniball) byly stejně jako na jaře velmi žádané. Detailní rozpis workshopů najdete na našem Facebooku nebo na přiloženém obrázku.

Představení nové kolekce rostoucího oblečení od ProMaminky.cz

Letos jsme vám na stánku představily ještě jednu velkou novinku. S láskou jsme pro vaše děti nechaly v České republice ušít parádní veselou, elegantní a barevnou kolekci rostoucího oblečení z kvalitních materiálů. Některé kusy byly z biobavlny a úplně všechny s naší včeličkou na etiketce. Mohly jste si naživo osahat, vyzkoušet a samozřejmě koupit rostoucí body, rostoucí tepláčky, mikinky, trička, legínky, čepice a šátky, tunely a další kousky. Teď už celou naši kolekci najdete na našich stránkách na novém e-shopu;)

 

Přípravy na veletrh i všechny čtyři veletržní dny bývají pro nás zpravidla náročné fyzicky, časově, i psychicky. Práce, která za tím stojí, je však vyvážená milými stekáními s vámi! Takže to stojí za to a už se teď se těšíme na další příležitost;) 

Jak to u nás na stánku a na workshopech vypadalo si můžete prohlédnout na fotkách a videích u článku.

 

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
4

Soubory ke stažení:

Diskuze k této stránce (42 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

70dandule70, 13. 3. 2021, 18.43

super těším se

super ♥

Žofinka

Žofinka, 31. 5. 2018, 11.09

Já se těším už na příště

Aný, 4. 12. 2017, 22.03

Byla jsem moc ráda za klid při přebalení a kojení našeho 6-ti týdenního mrňouska. Těším se na další ročník veletrhu a doufám že tentokrát na stánku využijeme i ostatní služby a možná i nějaký ten Workshop

baru86

baru86, 6. 11. 2017, 11.08

Supr to bylo, díky za vše!!

Kikinka30, 1. 11. 2017, 20.56

skvělé

vaniilla, 30. 10. 2017, 21.45

Podle fotek to muselo být super. Pořád doufám, že Promaminky budou i na brněnském veletrhu

editak, 30. 10. 2017, 14.13

bylo to u vas zase fajn

Mygara

Mygara, 30. 10. 2017, 12.26

nám to letos nevyšlo, ale evidentně to tam žilo

Janna, 29. 10. 2017, 19.10

Doufám, že příští rok se tam už mrňouskem dostanu Letos by to bylo ještě pro nás náročné, jen přece je to trochu z ruky.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů