Jaký byl náš první Dětský bazárek

sledováno 1× zobrazeno 6075×

Vložil(a): Alexandra, 15. 11. 2015 23.10

Společně s ČSOB jsme v prostorách ERA Světa na Jungmannově náměstí v Praze pořádaly 14.11.2015 náš první Dětský bazárek. Maminky zde mohly prodat i nakoupit dětské a mateřské věci za výhodné ceny. Byly jste mezi výherkyněmi soutěží o ceny v hodnotě 15.000 Kč? Jak si akci užily děti? Jaký další doprovodný program maminky využívaly? Přečtěte si tento článek a shlédněte video.

Na Dětském bazárku jste mohly nakoupit i prodat dětské a mateřské věci za výhodné ceny. Po svých dětech prodávaly i některé maminky z našeho týmu a nějaké úlovky jsme si na oplátku donesly zase domů. Maminky uvítaly také možnost darovat dětské oblečení a hračky organizaci Společnou cestou z.s., která podporuje matky a rodiny s dětmi, jež nejsou schopny vlivem nepříznivé sociální situace zajistit optimální výchovu a péči dětem a dalším vybraným organizacím.

Na bazárku byly opět přítomny některé z odbornic z našich Poraden - Mgr. Šárka Smíšková (certifikovaná terapeutka pro reflexní terapii V. Vojty, specialistka pro hiporehabilitaci) a Mgr. Jana Ohanková (akreditovaná homeopatka). Při konzultacích předávaly maminkám zdarma cenné zkušenosti, rady a doporučení. Obě dvě nám poskytly na místě také rozhovor na velmi zajímavá témata, na která se můžete těšit.. Rozhovory co nejdříve zpracujeme a zveřejníme. 

K článku přikládáme pár fotek a můžete se podívat mimo jiné i na dětský koutek, kde se mohly vyřádit děti pod dohledem svých relaxujících rodičů. O starší děti se s důvěrou maminek postaraly zkušené paní učitelky ze školičky Veselá sovička. Děti si hrály, vytvářely a mohly si nechat také namalovat něco krásného na obličej... a tak nám na akci poletovalo pár motýlků a berušek, zahlédla jsem také prasátko Toma a další povedené malůvky. :)

U příležitosti Dětského bazárku jsme opět pořádaly spoustu soutěží o moc hezké ceny, za které děkujeme partnerům! Bez nich bychom vám nemohly dělat takovou radost. A radosti bylo opravdu hodně. Hodnota dárků v soutěžích byla 15.000 Kč a zde přinášíme seznam výherců:


1) SOUTĚŽ PRO TĚHOTNÉ MAMINKY (ceny: LODGER Lover mudlací šátek, Weleda Těhotenský pěsticí olej, Weleda Olej na masáž hráze, Kvalitní čokoláda od DarujČokoládu.cz)
- vyhrály: Rut Jeřábková a Monika Nikolová
2) SOUTĚŽ O DÁRKY PRO HOLČIČKY DO 1 ROKU (ceny: LODGER Čepice Hatter Fleece Heart and Star Shock, Weleda Olej na masáž bříška kojence, LEROS Baby Čaj pro kojící maminky, Kvalitní čokoláda od DarujČokoládu.cz, Knížka od Albatros: Pidibabka z Brd)
- vyhrála: Anna Varha
3) SOUTĚŽ O DÁRKY PRO CHLAPEČKY DO 1 ROKU (ceny: LODGER Čepise Hatter Fleece Heart and Star Canton, Weleda Olej na masáž bříška kojence, LEROS Baby Čaj pro kojící maminky, Kvalitní čokoláda od DarujČokoládu.cz, Knížka od Albatros: Říkačky o autech a strojích)
- vyhrála Martina Farkaš
4) SOUTĚŽ O DÁRKY PRO STARŠÍ DĚTIČKY (ceny: Weleda Dětský zubní gel, LEROS Dětský čaj, JollyBaby želva s aktivitami, Kvalitní čokoláda od DarujČokoládu.cz, Knížka od Albatros: První velký případ a Husův dům)
- vyhrály: Jana Vondruška a Mariana Skálová
5) SOUTĚŽ PRO AKTIVNÍ MAMINKY
(ceny: Zapůjčení parádního sportovního kočárku do terénu xRover na 14 dní - termín dle svého výběru, Tričko s potiskem "Takhle přesně vypadá ideální máma", Kvalitní čokoláda od DarujČokoládu.cz) - vyhrála: Eva Mullerová
(ceny: Tričko s potiskem "Takhle přesně vypadá ideální máma", Kvalitní čokoláda od DarujČokoládu.cz) - vyhrály: Jaroslava Veselá, Sylvie Shamekh, Kateřina Ludická, Jana Bučilová
6) SOUTĚŽ O DÁRKY PRO MAMINKY HOSPODYŇKY (ceny: Dárkový voucher v hodnotě 500 Kč na nákup na Koloniál.cz, Česká domácí kuchařka o 680ti stranách, Kvalitní čokoláda od DarujČokoládu.cz)
- vyhráli: Radka Kapuciánová, Petra Anna Kovařčíková, Martin Chum (to nás pobavilo, že vyhrál tatínek cenu pro hospodyňky) :)


KAŽDOU HODINU PROBÍHALO LOSOVÁNÍ O KNIHY OD VYDAVATELSTVÍ ALBATROS a KVALITNÍ ČOKOLÁDY:
- knihu Prodaná nevěsta vyhrála: Veronika Rákosová
- knihu Kouzelný slabikář vyhrála: Kateřina Ludická
- knihu Žirafí máma vyhrála: Petra Palečková
- knihu Kudy vede cesta vyhrála: Martina Farkaš

Maminky, přítomen byl i náš kameraman, tak jakmile zvládne sestříhat video, rády se s vámi o něj podělíme. No a doufáme, že se na příští akci uvidíme s dalšími z vás. :)

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
3

Dětský bazárek 14.11.2015 - ProMaminky.cz a ČSOB

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

70dandule70, 13. 3. 2021, 18.48

To muselo být krásné,škoda že tady něco takového není.

vypadá to,že to byla super akce ♥

Minnie, 16. 9. 2020, 16.38

To muselo být fajn. Kdyby bylo něco takového blíž, neváhám a jedu

Žofinka

Žofinka, 28. 6. 2018, 16.10

Tak to byla parádní akce

Zdeňka S., 27. 5. 2018, 8.02

Opravdu pilné včeličky, moc Vám to sluší

Mygara

Mygara, 21. 3. 2017, 18.46

musela to být paráda

Fuga

Fuga, 12. 2. 2017, 16.05

musela to být zábava

Zuzka Čtvrtečková, 18. 11. 2015, 23.15

Zrovna jsme byli v Praze, ale na druhém konci a nestihli jsme, škoda

mckvak, 18. 11. 2015, 14.08

Jeeee Jen skoda ze jsme se nemohla zdrzet na delsi dobu. Tak ale aspon snad taska obleceni po nasi male udela nejakym detem radost Priste snad uz na delsi dobu

Kristy Sim

Kristy Sim, 16. 11. 2015, 23.57

Musela to být super akce, akorát pro nás docela z ruky =(

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů