Jak jsme o vás pečovaly na FOR KIDS 2016

zobrazeno 3457×

Vložil(a): Alexandra, 9. 4. 2016 8.18

Vyrazit na veletrh s dítětem bývá náročné. Samy to dobře známe. Všude spousta lidí, hluk, děti to za chvilku nebaví, potřebují přebalit, mají hlad a nikde ani chvilka klidu k odpočinku. Tak to maminka po hodince, maximálně dvou vzdá, rozhodně nestihne projít vše, co si přála a vyrazí na cestu domů. Proto jsme na veletrhu FOR KIDS, který právě probíhá v Praze v Letňanech, pro vás připravily zázemí.

Veletrh probíhal od 7.4. do 10.4. 2016

Najdete nás hned na dvou místech. Ve vstupní hale v konferenčním sále 2 (stejně jako vloni na podzim na veletrhu FOR BABIES, FOR TOYS) a také nás najdete v Hale 1, stánek 1C9.

Jaké zázemí jsme pro vás připravily?

Přebalování a kojení

Jediné místo, kde můžete na veletrhu své děti pohodlně přebalit a nakojit v soukromí, je na našem stánku. Máme tam pro vás k dispozici tři přebaovací pulty (děkujeme za jejich věnování partnerovi Kasa.cz), můžete směle používat jednorázové ekologické plenky Beaming Baby ve třech velikostech (díky partnerovi Babystart.cz za jejich věnování pro vás) a také můžete používat dětskou kosmetiku Weleda

Přebalovací a kojící stánek najdete v HALE 1 - zóna C (je to od vchodu v zadní části haly vpravo) - číslo stánku 1CD. Jako poznávací znamení hledejte nad stánkem žlutý velký balón.

Občerstvení

Protože si uvědomujeme, že návštěva velethu je velmi vyčerpávající, můžete se u nás také občerstvit. Děkujeme našemu partnerovi Koloniál.cz, že nás denně zásobuje ochucenými i neochucenými vodami, ovocem, pečivem, oříšky a dalšími dobrotami pro vás. Na našem stánku vaše děti také rozptýlí krásný maskot společnosti Kellogs a dostanete různé cereálie k ochutnání i s sebou. V pátek a sobotu si u nás na stánku můžete dát také vynikající, osvěžující a energií nabité nápoje od RedEsspreso, které jsou vhodné i pro těhotné a kojící. Vašim dětem nabídneme ovocný nápoj pro posílení imunity Imune Nurture a také si můžete vybrat z nabídky čajů LEROS Baby a obalit si své nervy čokoládou z Čokoshopu.

Zábava pro děti

Na našem stánku si mohu vaše starší děti pohrát, než přebalíte ty mladší. K dispozici mají zázemí od našeho partnera Cesta s Montessori a různé pěkné kvalitní hračky, které máme k dispozici od Česká hračka, pěnové stavebnice Millaminis, vláčkodráhu od Feedo.cz a vaše děti i vy si můžete vyzkoušet třeba houpací prkna, nebo si procvičit chodidla na kobercích RootyRug

Velká soutěž

Připravily jsme spolu s našimi partnery pro vás, návštěvníky veletrhu, velkou soutěž. Ceny v soutěži jsou v hodnotě 60.000 Kč a vyhraje celkem 55 maminek nebo tatínků. V soutěži najdete moc pěkné ceny, které jsou v souladu s tím, čemu se web ProMaminky.cz věnuje - zdravému náhledu na mateřství a rodičovství, rozvoji našich dětí, příjemnému prožívání mateřství, péči o naše miminka, batolátka i starší děti a také o nás samé. Podrobný seznam dárků, které můžete vyhrát, najdete na přiloženém obrázku. Dárky nám poskytli partneři: Babystart.cz, Babynositka.czBabYoga.cz, Bamboolik.cz, Feedo.cz, Houpaciprkno.cz, Millaminis, Ondalek.cz, Prosimspinkej.cz, Šátkománie.cz, Šijemdětem.cz, Terahry.cz a Weleda.cz.

Soutěž byla ukončena. Podívejte se, zda nejste mezi výherci.

 

Aby se vám u nás na stánku a ve workshopové místnosti líbilo, vzaly jsme si na pomoc řezací plotr Silhouette Portrait od ForArt a vyřezaly včelky na nažehlení na girlandy a šátečky pro vás, včelky na nalepení na stěny stánku a další drobnou výzdobu, abyste věděly, že jste u nás. :)

Soutěžit můžete tak, že si vyberete 5 cen, které se vám nejvíce líbí a ty nám nahlásíte, abychom si je zapsaly spolu s vašimi údaji (jméno, příjmení, email). Po ukončení veletrhu roztřídíme dárky a zájemce o ně do skupin a budeme losovat pomocí generátoru náhodných čísel jejich výherce. Tak vyhrajete ze záplavy krásných a hodnotných dárků opravdu to, co si přejete. :)

Workshopy na zajímavá témata

Abychom uspokojily vaše potřeby z pohledu informací, připravily jsme sérii workshopů na velmi zajímavá témata. Věnujeme se zdravému přebalování, zdravému nošení dětí v šátku nebo nosítku, zaměřily jsme se také na správný fyziologický nášlap a správný odval chodidla a jak vybrat správně botičky pro děti (i pro nás). Dozvíte se, jak si užít mateřství, jak být spokojená a v souladu se svými dětmi. Jak můžete dělat něco také samy pro sebe za přítomnosti dětí. Jak pevně a laskavě vést své děti a pracovat s jejich emocemi a jak s nimi mít pevný a harmonický vztah. Napovíme vám, jak se vypořádat s běžnými dětskými nemocemi bez chemie a za pomoci homeopatie. A také se dozvíte, jaké jsou trendy v přírodní péči o (nejen) dětskou citlivou pokožku. Atd. Kompletní přehled témat najdete tady a můžete pokládát dopředu otázky přednášejícím, kteří vám na ně odpoví.

Vstupenky na veletrh FOR KIDS jsme pro vás měly k dispozici v našem Věrnostním programu.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
10

Jak jsme se o vás staraly na veletrhu FOR KIDS

Diskuze k této stránce (22 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

70dandule70, 13. 3. 2021, 18.52

Moc hezká práce.

obdivují vás ♥

Minnie, 4. 10. 2020, 13.37

To muselo být super mít to blíž, hned jedu.

Žofinka

Žofinka, 24. 6. 2018, 19.29

Byli jsme letos a moc děkujeme

Zdeňka S., 27. 5. 2018, 8.03

Ráda bych se tam podívala, snad se nám to někdy podaří

mckvak, 11. 8. 2017, 10.20

Muselo to byt super

Mygara

Mygara, 20. 3. 2017, 15.44

muselo to být úžasné

Fuga

Fuga, 13. 2. 2017, 13.13

budete tam i letos?

Mahdalka, 16. 4. 2016, 22.32

Na veletrh chodím pravidelně a letos poprvé jsem se zůčastnila workshopu a spánku dětí - velice zajímavé a poučné.Těším se na další veletrh a ráda se zůčastním dalších zajímavých workshopů.Jinak stánek se zázemím super,malej si pohrál,odpočinul a hrozně rád se vracel na úžasný ledový čaj,který mu velice chutnal.Jako památku a pozornost pro syna jsem zakoupila úžaný šáteček na krk.Těším se příště na viděnou,jen tak dál

Alexandra, 10. 5. 2016, 15.50

Moc pěkně se to čte. Děkujeme za pochvalu. Motivuje nás to dál v další práci na webu i všech jeho doprovodných aktivitách a moc rády se s vámi potkáváme

lazna, 13. 4. 2016, 16.23

Muselo to tam být fajn. Škoda, je to daleko.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů