Petra Smolová (ppetaa27)

ppetaa27, 4. 3. 2016, 17.53

Je to od Vas moc hezky nechapu proc s tim okoli ma problem. Naopak by Vas meli ocenovat. Drzim Vam pesti at vse vyjde a Vy vse zvladnete

Kateřina Bambaskova (Itany)

Itany, 4. 3. 2016, 16.37

Drzim palce aby vam to vyslo.jste uzasni

Petra Schoberová (Petra Schoberová)

Petra Schoberová, 4. 3. 2016, 6.44

Tak držím pěstičky at vám to odbře dopadne já přímo ne ale má máma ma ve svém okolí rodinu která toto děla, mají dvě své dti které na psychotesty musely také a vše zvladly.. Miminka už mývají některé 3 měsíce, jiné pul roku.. Naposledy co vím, měli nějaké miminko od fetacky, které mělo bozatko takové abstaky ze muselo do nemocnice není to lehké ale je to za mě tedy krásná práce každé miminko potřebuje ochranu

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 4. 3. 2016, 6.48

Jojo. Ty deti jsou nekteri chudai..delala jsem v kojenaki a vim co takovy abstak je...des..a dekuji

Petra Schoberová (Petra Schoberová)

Petra Schoberová, 5. 3. 2016, 5.46

tak to je super, že máte zkušenosti o to si myslím že pro vás lépe.. Je mi těch dětí hrozně líto,Je to hruza, nikomu v životě ty mrnátka nic neudlali a uz tak trpí... ja kdybych na to měla nervy tak bych do toho také klidně šla, proto vás obdivuji..

Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 3. 3. 2016, 23.25

Smekám před Vámi klobouk. Já bych to nezvládla, vrátit ho zpět. To jak se tváří rodina je celkem jedno ne? Důležité je, že Vás podporuje manžel a děti. držim pěsti, ať se to vydaří jak má.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 4. 3. 2016, 6.51

Hodne rodicu co toto dela rika ze prvni bylo peklo a hned museli mit dalsi miminko..a po par vraceni uz si davaj pauzu klidne i par m.aby meli cas se zregenerovat a trochu si uzit co s detmi nejde.

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 3. 3. 2016, 19.25

Taky jsem přemýšlela, ale neměla bych na to pak to dítě vrátit. Zvyknu si na něj, budu se o něj starat, milovat ho... a pak mi ho vezmou... to bych prostě nedala to vím

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 4. 3. 2016, 6.52

Clovek to urcite bere desne..ale jde o to dite..to se bude mit krasne..uvidime jak to cele dopadne.tech psychotestu a vseho je tolil.ze se divim ze nejsem prohlasena za blazna uz ted;)

Katka

Katka, 3. 3. 2016, 19.14

A to mluvíte asi o pěstounství natrvalo, že? To přechodné má podmínku, vlastní děti starší 8 let, ale už se to v mnoha krajích posunulo až třeba na 12 let. Taky jsme o tom s manželem uvažovali, ale máme malý byt, takže nás asi nikdo neschválí. Předpokládám, že naše rodina by se na to taky netvářila, dostat nějaké minoritní dítě, tak bychom ho před nimi asi museli i schovávat ;o))

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 4. 3. 2016, 6.50

Nee...jsou vyjimky a ikdyz mame 5ti letyho a necelou 2.muzeme byt prechodni..oni to maj radi starsi.ale pani psycholozka rikala ze sposte rodin rekli i dospeli deti at se o ne stale staraji a pochopily.ze na veku nezalezi.ze se ty deti nemuzou odsunout nikdy..