Jaroslava Hálová (vivianr)

vivianr, 1. 9. 2016, 9.13

První botičky jsme kupovali u Bati. Pokud jsou kvalitní, tak se nebojím vzít obnošené. Nekupujeme extrémně drahé, ale vietnamcům se snažím vyhnout obloukem. Řídím se cenou, pevnou patičkou a pohodlností. Pokud mají certifikát, jsem radši, ale není to pro mne to nejdůležitější.

michaelanavrc

michaelanavrc, 10. 5. 2016, 13.16

ja bych se nebala je objednat z internetu kdyz jsou tam dobre rozepsane i miry a vse tak bude poznat jestli budou na nozce sedet ci ne. malej uz je vetsi a tapka a boticky jsem koupila z eshopu normalne

Kačka Jůzková (KackaPJ)

KackaPJ, 16. 3. 2016, 21.34

Obnošené nikdy!!!!!!!!!!!!!

Hana Brusová (knoflyk)

knoflyk, 13. 3. 2016, 16.23

Moje dcera zatím vše dětí po bratrancích, nebo kupuju použité od kamarádek, ty první botky se podle mě nestihnou nějak sešlapat (to dítko rychle roste a boty nenosí dlouho).. ovšem loni jsme si pořídili dceru druhou, takže teď už bude výhodnější kupovat holčičí botky druhá dcera je určitě zase bude dědit (pokud nebudou v hrozným stavu).

Michaela Vaníčková (fendt113)

fendt113, 11. 3. 2016, 19.56

Mam doma maleho syna je mu 4 a pul mesice.Jeste neprisla doba,ze bych musela resit porizeni boticek.Az toto nastane a budu nejake shanet urcite budu koukat na kvalitu a nebudu na botickach uplne setrit.Boticky by meli byt urcite pohodlne s mekkci podrazkou,aby se v nich dobre cupitalo.Necham si poradit i primo v obchode s detskymi botickami,abych zvolila spravnou velikost.Zatim nemam zkusenosti,jak velikost vybirat.Snad budu spokojena ja i muj syn,az ty prvni boticky zkusi a bude se v nich ucit behat.

Zuzana Lišková (Zuzka Čtvrtečková)

Zuzka Čtvrtečková, 11. 3. 2016, 11.23

U prvního jsme dávali na ven capáčky když ještě nechodil. Jakmile začal chodit, koupili jsme botičky. První byly certifikované a jelikož začal hodně brzy, kupovala jsem i z druhé ruky. V těch nejmeších velikostech maminky psaly, že jsou nenošené, tak jsem věřila Jinak kupuji vždy nové, vyhlížím různé akce, takže nejdražší boty co jsme kdy koupili byly do 800,- nejčastěji kupujeme kožené, na písek pak obyč. A doma máme teplo, tak chodíme v ponožkách nebo bos.

Irena Myslikovjanová (Iris)

Iris, 11. 3. 2016, 7.32

první botičky jsem kupovala a znova budu kupovat v kamenném obchodě, kde mi poradí a můžu si vyzkoušet, jak jsou ohebné, kotníkové. Doma chodíme bez bot, malé stačí protiskluzové ponožky. Starší dceři kupuji přes internet nebo v marketech, jedny kvalitní kožené do 1000Kč do školky a jinak do 500kč na venek. Do písku mi nevadí ani poděděné.

Renata Bártová (Beruska89)

Beruska89, 11. 3. 2016, 6.52

Prvni boticky nasi dcerce jsme kupovali pred tydnem.Byla jsem rozhodnuta do boticek investovat,protoze je pro me dulezite,aby jeji nozicka mela kvalitni,pohodlnou botu,ktera ji bude spravne sedet a tvarovat nozicku.Zvolila jsem boticky od znacky Superfit. Nase mala,kdyz si poprve na nozicku mela obout boticku,tak plakala.Nevedela,co ji ceka.Po obuti boticek,byla nesva.Po chvilce,ale zkusila prvni krucky v botickach,bylo to komicke,sla jako konik.Kdyz jsme prijeli domu a boticky ji nazuli,chodila v nich uz normalne na boticky si zvykla a dneska v nich beha po celem byte a je spokojena. Dalsi kupovani boticek nas ceka s prichodem tepla a to budeme vybirat nejake pekne sandalky.

Nikol Vacková (Kolicitta)

Kolicitta, 9. 3. 2016, 9.14

První botky určitě až když dítě převážně chodí. Do té doby buď bosky, případně na venek s capáčky. Boty nakupuji v obchodech, které jsou specializované na dětskou obuv a kde mi prodavačky poradí nebo ve sportu. Kupuji nové, nanejvýš nechávám třeba gumáčky po starší dceři, které dítě vezme na nohy jen párkrát.

Lucie Čížková (nocken)

nocken, 6. 3. 2016, 20.23

Zrovna dnes jsme kupovali první opravdové botičky naší druhé dcery. U takhle malé nožky preferuji rozhodně kvalitní a nové boty, i když vím, že více stojí. Dcera začala preferovat chůzi před lezením, to pro mě byl hlavní impulz k přechodu z kožených capáčků ke koženým botičkám s pevnou patičkou. Botičky jsou kožené a kotníkové s kulatou špičkou. Boty chodím vybírat s dcerami do obchodu, aby si je mohly vyzkoušet. Předem většinou prolezu internet, abych věděla přibližnou cenovou hladinu. Pokud by se cena v obchodě výrazně lišila, asi bych jen ozkoušela a poté objednala na internetu. Pro starší dceru už jsem boty na internetu koupila i bez vyzkoušení, ale vybírala jsem takové obchody, kde se dalo zboží bez problému vyměnit, pokud by bota po vyzkoušení doma neseděla.