Veronika Hlaváčková (V007A)

V007A, 13. 2. 2016, 20.27

Nebojte, až děti vyletí z hnízda, zas to doženete.

Petra Smolová (ppetaa27)

ppetaa27, 12. 2. 2016, 18.03

Nejste sama. Taky to tak mam. Ale cim dyl jsem sama, tak je mi i tak lip

Lucie Chlumecka (louskacek2)

louskacek2, 12. 2. 2016, 7.36

Ja kdyz se prestehovala tak jsem taky nikoho neznala. Ale js ukecana a tak na piskovistich vzdy slovo dalo slovo. Domluvili jsme se treba na priste a tak. Nestojim o veljy kamaracov ale o spolecnou zabavu tak to beru. Zezasady nepomlouvam a nejsem zla a postupem cadu jsem zjistovala ze i ostatni maminky jsou na tom stejne a hledaji partacku:-). Nekoho si k telu pustim vice nekoho mene. Ale kamaradku az za hrob a tak no to nemam a uprimne nechybi mne to. Od detstvi kdyz jsem nekoho takoveho mela pozdeji zklamal a tak toto uz nehledam:-).

renata Singh (benca)

benca, 11. 2. 2016, 18.11

ja mam kamosky, ale moc casu na ne nemam, tak vsade idem s dcerou, je uz 4 rocna pomaly a robi mi dobru spolocnost, ja v tom nevidim problem, ja zase sa nerada na kamosky viazem, ked ona moze, ja nemozem, mam rada sa spolahnut sama na seba

Kamila Barišová (kamca80)

kamca80, 11. 2. 2016, 16.23

V posledních dnech mě z toho už celkem slušně i hrabe snažím se sem tam sejít s kamarádkou, ale ta nemá ještě děti, navíc je zhrzená láskou, takže už přes měsíc jen slyším jak je neštastná a jak nechápe, že šel za bejvalkou. Ale je fakt, že aspon se nemele o dětech, že človek, zase slyší o něčem jiném potřebovala bych někoho s kým bych si zase rozumela, a neviděli bysme se jednou do měsíce, ale aspon párkrát do týdne, plus si i večer vyjít na to pivko

Katka

Katka, 11. 2. 2016, 14.39

Taky to mám podobně, ale zase si říkám, než se za každou cenu kamarádit s někým s kým nemám žádné společné hodnoty, tak to radši nic. Ale vysledovala jsem, že se cca každé 2 roky vynoří někdo s kým si rozumím a máme společné zájmy, pak to nějak utichne. Asi to tak má být, nehrotím to. Mám velké štěstí v tom, že moje nejlepší kamarádka je zároveň i můj manžel, takže my si vcelku vystačíme ;o))

Kamila Barišová (kamca80)

kamca80, 11. 2. 2016, 14.33

Mě právě napadlo zabit tady za starostem jestli by se nedal využít zdejší sál, že třeba dvakrát do týdne udělat nějakou akci pro děti. Starosta nedávno říkal, že homrzi, že už nechodí tolik lidí na zde zdejší akce, že dřív tu bývalo plno a teď tedy fakt bída stačil mi ten dětský karneval, očekávala jsem narvano jako jinde a oni nic. Dokonce na každém stolecku bylo i občerstvení zdarma pro všechny, strašně moc věci do tomboly, bonbóny pro děti že to rozdávali fakt ve velkém, aby se toho zbavili. Když tady prostě i do školky a školy děti vozí autama !!! To třeba já nepochopim. Každé ráno musím vypravit i mladšího a jdeme pěšky stejně tak i odpoledne.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 11. 2. 2016, 18.49

U nas to stejne.ikdyz karneval byl s malou ucasti spis diky nemocem..ale autem jezdi i sousedka.skolku mame 10m.pesky..ale jsou lini..proste vesnicani...ja se s nima bavim.vidame se s nekteryma denne.pijem.slavine narozky proste vse.chlapy si sedli relativne..ale furt jsou to vesnicani...a s holkama z mesta si stale citim vic fajn..uz jen o pohledu na skolku.domaci skolu.atd atd

Kamila Barišová (kamca80)

kamca80, 11. 2. 2016, 19.38

Naše sousedka taky jezdí autem :-D školku máme asi pět minut pěšky, mám vždycky dost, já pelasim s jedním dítětem za ruku s druhým v kočárku a ona si veze zadek, odpoledne to samé, toto fakt nepochopim. Ono jak bude teplo budu zase chodit do vedlejšího města za holkama, tam je velké hřiště uzavřené a můžeme tam trávit pomale celý den, tady sme na hřišti věčně byli samotní, fakt taková nuda, hodina tam nekonečna.

Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 11. 2. 2016, 14.26

Měla jsem to podobně, ačkoliv jsem nikdy nebyla extra extrovert. což se, ale naopak s dítětem změnilo, nebojím se už tak otevřít pusu. Zvykla jsem si hodně se spoléhat na sebe, jet na akci prostě sama se synem a tam poznávat nové lidi. Teď s kamarádkou chceme zakládat mc u nás ve vesnici, ona se sem taky přistěhovala. Mezi místní maminy je těžké se dostat a kamarádi se jen, protože jsme mámy, nějak není ono.

Iveta Láznická (lazna)

lazna, 11. 2. 2016, 14.06

Jsem na tom taky tak. Kamárdy jsem měla, buď neměli děti nebo už velký, teď jakoby nejsou. Parkrát se potkáme, chvíli pokecáme a pak dlouho nic.

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 11. 2. 2016, 13.22

Mám to podobně, sice žiju ve městě kde jsem od svých 3 let, ale kamarádky děti ještě nemají, tak se scházíme málo spíš jen párkrát za rok. Pak jsem si našla přes net pár maminek z okolí co mají přibližně staré děti, ale nejsou přímo od nás, takže je to taky o ničem s dcerou chodím na hřiště, tak se s maminkama známe i ze školky, tykáme si, ale není to takové že bysmese navštěvovaly nebo si napsaly že dnes jdeme ven, zítra na kafčo atd... Docela mi nějaká taková spřízněná duše také s dětmi chybí.