Kamila Barišová (kamca80)

kamca80, 8. 2. 2016, 14.08

sem ráda, že mám těhotenství za sebou a další už neplánujeme, tak nemusím nějak plašit, coby kdyby. Být ale těhotná, strach mám obrovský

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 7. 2. 2016, 17.31

Já z toho strach docela mám, třetí plánujeme, sice dýl ale nechráníme se takže možnost těhotenství, i když minimální, u mě je... Navíc partnera vedoucí nyní odjel na 3 týdny do Panamy kde už to taky vypuklo. Nakazí se tam a co, v práci to můžou chytit lidi a ty to donesou domů... Měli by těm, co přiletí z těchto oblastí, dělat okamžitě po příletu testy a do jejich vyhodnocení karanténa.

Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 7. 2. 2016, 13.36

A co to jejich očkování tam? Já bych z našich komáru neplašila..

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 7. 2. 2016, 8.13

Nechtela sem...nerada o tom debatuji pisemne.je to na dlouho..ale...nrni to z komaru.virus maj v jizni americe v ockovani.a samozrejme..lidi sou hloupy.slysi virus.plosne se ockuji.a pak je z toho toto...vetim ze kdyby v cr rekl ockovat.bude stat fronta z brna az donprahy a mozna este dal..a vsichni si to picjnou.jen aby je nepichl komar...ja jednou koukala co zvatlaji v tv nova.a des.byt labilni a tehotna.visim na prvnim strome....nehlede na to.pred rokem ebola...to je kazdej rok neco.aby mohli o necem vysilat..

Katka

Katka, 7. 2. 2016, 8.09

Další dítě neplánujeme, takže nepanikařím, ale s těhotnými v jižní Americe soucítím.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 7. 2. 2016, 7.29

Nebojim se.je to nafoukla bublina..nejsem tehu..ale kdybych byla.rozhodne je pro me vetsi strasak a vymysl ockovani v tehu...

Lucie Chlumecka (louskacek2)

louskacek2, 6. 2. 2016, 23.17

Milé maminky myslím na Vas na ty co jste tehotne a denodenne slichate o tomto virusu z TV...o jeho nebezpecnosti v tehotenstvi atd. Nezbyva nez doufat, ze do obdobi komaru najdou nejaky lek ci predatora ci proste cokoliv kvuli cemu by jste se prestali bat. Ja jsem rada ze tehu uz mam za sebou. Obrazky postizenych deti z Brazilie jsou mym kazdodennim strasakem:-(.