Kateřina Fenclová (katkak9)

katkak9, 5. 2. 2016, 22.58

.

Kateřina Fenclová (katkak9)

katkak9, 5. 2. 2016, 22.53

Ahoj,mám syna 26 měsíců a s nočníkem taky bojujeme. Už měsíc ho nechávám doma bez plíny a dávám na nočník tak po hodině a půl. Vyčůrá se skoro pokaždé,ale sám si zatím neřekne. Kdybych ho neposadila,tak se buď počůrá a nebo aspoň ucvrnkne a pak si řekne. Ale s kakáním to je boj,to nechce do nočníku,ani na záchod. Pokaždé to skončí ve slípkách. Zkoušela jsem mu dát nočník do bunkru,ale ani to nezabralo. Tak budeme muset vydržet. Je to boj

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 5. 2. 2016, 15.31

Jak říkají ostatní, zkusit záchod a když ani to nezabere, tak třeba 3 měsíce počkat a zkusit to pak znovu. Hlavně ho do ničeho nenutit

Kateřina Bambaskova (Itany)

Itany, 5. 2. 2016, 11.15

Asi bych to moc neresila...malej je pres.den bez pliny ale na velkou mi nejde na kakac jen do plinky...i sgarsi to tak mela a pak to samo nejak preslo takze netlacit az bude ditko pripravene tak si samo rekne:)

Katka

Katka, 5. 2. 2016, 8.37

Přesně tak, nebojovat, zkusit, nejde, zkusit znovu za několik týdnů. není to potřeba nijak dlouho trénovat, až bude dítě připravené půjde to ze dne na den. A opravdu hrozí třeba psychická zácpa, takže chvalte za čůrání a to další přijde časem. Náš syn taky nikdy nechtěl na nočník, chodil rovnou na wc, ani tu redukci tam nechtěl ;o)

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 5. 2. 2016, 6.31

Tohle nenaucite on musi chtit sam. V okoli mam spoustu deti co si zacli rikat udetrm 3.roku.... Moje deti sou od 14m bez plen a klul od 22m na noc..dcera na noc jeste pleny ve 20m ma..mi to nevadi...at si je ma kdyz neni zrala...prestante to resit.prijmite to a bude lip.

Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 4. 2. 2016, 23.25

Možná to chce přestat bojovat zkuste mu dát nočník někam, kde bude mít soukromí nebo zkuste ten záchod. Ale netlačila bych na pilu, aby z toho nebyl blok.

Veronika Šamalíková (vequi)

vequi, 4. 2. 2016, 22.58

A zkusila jste ho posadit třeba na záchod? Někde jsem slyšela, když se maminky bavily, že jim děti nechtěly chodit na nočník a tak zkusily záchod a tam se jim to líbilo. Nemuseli řešit přechod z nočníku na velký záchod. My máme rok a půl, zatím jsme se jen párkrát vyčůrali a vykakali do nočníku, ale nevydrží tam sedět. Donese si ho, řekne a-a, ale už je pozdě. Myslím, že za chvíli budeme řešit podobný problém.