Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 21. 1. 2016, 9.34

Podotýkám, že o jeho smrti jsme se nikdy před Naty nebavili, jen ví že umřel v autě ale jak to nevěděla. Ani nemohla vědět že jel do práce a už vůbec ne o tom, jak to zavinil řidič druhého auta. Co si o tom myslíte? Já jsem z toho měla docela husinu a bylo mi divně. Chlap na to nevěří a myslí si, že buď jsme se před ní někdy prořekli a nebo si to náhodně vymyslela. Což se mi nezdá že by mluvila o tom jak byla babička a najednou do toho so vzpoměla na toho kamaráda?

Jaroslava Hálová (vivianr)

vivianr, 21. 1. 2016, 12.49

Ono se říká, že si děti pamatují věci z minulých životů. Otázka je, jestli na to věříte. Podle mého je těžké říct, že je to nesmysl, když nemůžeme prokázat, jestli to tak funguje nebo ne. Rozhodně to není jediný případ, kdy dítě ví víc než dospělí čekají.

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 21. 1. 2016, 13.39

Já právě nejsem vyhraněná. Jestli něco existuje nebo ne. Já nevím, jsem tomu otevřená. Přemýšlela jsem zajít někam za psychologem nebo někým kdo se tímto zabývá.

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 14. 1. 2017, 16.38

opakovalo se to pak někdy nebo už ne?

Zuzana Lišková (Zuzka Čtvrtečková)

Zuzka Čtvrtečková, 21. 1. 2016, 15.53

Je to celé mrazivé. Že jel do práce bych dokázala pochopit, že si domyslela. Náš malý vždycky když si hraje tak vypráví jak někdo jede buď do práce domů nebo na výlet. Těžko říct...

Veronika Mahdalová (Mahdalka)

Mahdalka, 16. 4. 2016, 13.02

Brrr,mám úplně husí kůži.Zajímavý.Z pár diskuzí na jiným servru jsem četla,že si děti pamatovaly svůj porod a pár okamžiků,když byly ještě u maminky v bříšku.Nevím jestli tomu věřit nebo ne,holt je tohle ai jedna z věcí která je mezi nebem a zemí.