Iveta Záborcová (Iveta Záborcová)

Iveta Záborcová, 19. 1. 2016, 11.00

Články, které nás zaujali: http://www.promaminky.cz/clanky/prvni-zoubky-75/jak-ulevit-od-bolesti-pri-prorezavani-zoubku-45 Se zoubkami jsme si vytrpěli a stále ještě trpíme dosti, všechny varianty mě zaujali právě v tomto článku(obklady), http://www.promaminky.cz/clanky/financni-narocnost-naklady-15/kupujeme-vybavicku-pro-nase-miminko-81 - co je nutné pořídit matkou prvorodičkou, krásně zpracované, super i pro tisk http://www.promaminky.cz/clanky/problemova-obdobi-a-situace-161/obdobi-vzdoru-52 Když si malá lehala často na zem, nejraději by hlavičkou tloukla do podlahy, četla jsem tento článek a docela se mi ulevilo.

Hedvika Fišerová (Mikulenka)

Mikulenka, 19. 1. 2016, 9.25

První článek: http://www.promaminky.cz/clanky/kojeni-laktace-70/jak-spravne-a-jak-casto-nakojit-miminko-35 - názory se rozcházejí a v tomto článku je vše pěkně podrobně sepsané, druhý článek - http://www.promaminky.cz/clanky/materske-a-mleko-umele-mleko-pitny-rezim-miminka-81/kdyz-se-kojit-nedari-aneb-umela-mleka-46 - při přechodu mléka jsem si dělala starost s tím, že jsme stále podtabulkový, tento článek mi pomohl proč a jak , třetí článek http://www.promaminky.cz/clanky/rozhovory-157/zkusenosti-maminek-s-nosenim-deti-277 - nosíš,nosím, nosíme - bydlíme ve špatném terénu a tak mi nošení vyhovuje více než kočárek, je pěkné si o tom přečíst článek, který je pěkně zpracovaný. Jako novinku bych uvítala článek s nějakými základními hračkami pro miminko, v jakém měsíci jakou hračku pro dobrý rozvoj.

Kateřina Mgr. Charouz (schebby)

schebby, 18. 1. 2016, 12.54

Mě se velmi líbil článek http://www.promaminky.cz/clanky/rozhovory-157/zkusenosti-maminek-s-nosenim-deti-277 (koukám, že podle komentů nejsem jediná). Sama syna nosím a to jak v šátku tak v ergo nosítku. Další článek, který sem si velmi ráda přečetla je http://www.promaminky.cz/clanky/ockovani-63/povinna-a-nepovinna-ockovani-72, kde se mi hlavně líbí přehledný očkovací kalendář. A poslední vybraný článek je: http://www.promaminky.cz/clanky/alergie-62/atopicky-ekzem-197. Bohužel i my se potýkáme s tímto problémem. Článek je pěkně a přehledně napsaný a dal mi mnoho užitečných tipů. =)

Miluše Vorschneiderová (Miluska)

Miluska, 17. 1. 2016, 20.44

http://www.promaminky.cz/clanky/alergie-62/potravinova-alergie-u-deti-25 tento článek je pro mě informativní a taky to že nejsme jediný co alergii trpí, i když je to náročné toto řešit. Ale co tak poslouchám je stále více a více dětí tím trpící... Další článek http://www.promaminky.cz/clanky/alergie-62/atopicky-ekzem-197 zde jsem se i dozvěděla informace jaké další metody použít, které jsme zatím nevyzkoušeli. Ale my se zatím snažíme jet na přírodní bázi, momentálně zkoušíme homeopatika A poslední článek mě zaujal jeden z novějších, http://www.promaminky.cz/clanky/detske-nemoci-a-prevence-61/jak-oblekat-deti-v-zime-279, jakmile se sníží teplota stále řeším jak dceru obléknout, a vždy u mě vyhraje spíše otužování, neboť i já sama se oblékám méně. Ale mám kamarádky, které oblouknou dítě tak, že se jen skoro "valí", ale je pravda, že každý obléká své dítko tak jak sám je zvyklý ale pravidlo jedné vrstvy navíc u nás vždy zvítězí

Iveta Láznická (lazna)

lazna, 17. 1. 2016, 15.24

Lenka Parýzková (LenčaPar)

LenčaPar, 14. 1. 2016, 22.02

1. http://www.promaminky.cz/clanky/spravny-vyvoj-ditete-do-1-roku-74/psychomotoricky-vyvoj-281 Skvělý článek pro každou budoucí i stávající maminku, pro ujištění, zda vše dělá správně. V tomto článku jsem nacházela utěšení, že miminko není pozadu. 2.http://www.promaminky.cz/clanky/materske-a-mleko-umele-mleko-pitny-rezim-miminka-81/kdyz-se-kojit-nedari-aneb-umela-mleka-46 Tento článek jsem objevila nedávno, kdy mě nezkušená kamarádka žádala o vysvětlení krmení UM mlékem po telefonu. Když náhle žena přestane kojit, je určitě dobré mít tohle pročtené 3. http://www.promaminky.cz/clanky/rozhovory-157/tehotna-sandra-novakova-je-aktivni-do-posledni-chvilky-268 (celkově celá kategorie rozhovorů) Zde nacházím spoustu informací i útěchy, že v tom není člověk sám Někdy není dobré jen moralizovat a poučovat, chce to něco na odreagování a k tomu jsou rozhovory jako dělané. TIP: Ještě více podrobnější článek k tomu kdy někdo přechází začíná s UM mlékem.

Lenka Hermanová (Lenourecek)

Lenourecek, 14. 1. 2016, 18.20

http://www.promaminky.cz/clanky/detske-nemoci-a-prevence-61/jak-oblekat-deti-v-zime-279 - je to aktuální téma a pro mě velmi užitečné, http://www.promaminky.cz/clanky/rozhovory-157/zkusenosti-maminek-s-nosenim-deti-277, stále se rozhoduji, zda nosit nebo ne a praktické a skutečné zkušenosti mi snad v mém rozhodování pomohou, http://www.promaminky.cz/clanky/pece-o-miminko-150/vlastni-pece-o-dite-137 - velmi užitečný základ, který každé mamince pomůže v začátcích:)

Lenka Hermanová (Lenourecek)

Lenourecek, 14. 1. 2016, 18.19

http://www.promaminky.cz/clanky/detske-nemoci-a-prevence-61/jak-oblekat-deti-v-zime-279 - pro mne velmi aktuální téma, http://www.promaminky.cz/clanky/rozhovory-157/zkusenosti-maminek-s-nosenim-deti-277 - stále se rozhoduji, zda nosit a jsem ráda, že jsem si mohla přečíst zkušenosti maminek, http://www.promaminky.cz/clanky/pece-o-miminko-150/vlastni-pece-o-dite-137 - dobrý základ péče o miminko pro prvorodičky:) Články si čtu moc ráda, vždy se dozvím něco nového a v mnoha věcech mi dokáží pomoci.

Lucie Chlumecka (louskacek2)

louskacek2, 13. 1. 2016, 22.01

Ja jsem jsi rada pocetla clanky o znamych osobnostech konkretne o Barbore a Sandre. http://www.promaminky.cz/clanky/rozhovory-157/barbora-polakova-a-pavel-liska-maji-miminko-229 kde mne velice zajimali zkusenosti Bary s porodem a vubec vyber jmena a takove ty maminkovske dojmy. V podstate zaujalo jako pokracovani prvniho rozhovoruhttp://www.promaminky.cz/clanky/rozhovory-157/barbora-polakova-o-prvnich-tydnech-s-dcerou-250. A dale rozhovor se Sandrou http://www.promaminky.cz/clanky/rozhovory-157/tehotna-sandra-novakova-je-aktivni-do-posledni-chvilky-268 a velmi bych se tesila na pripadne pokracovani:-). Rada si poctu zkusenosti slavnejsich maminek jak to zvladaji oni.

Jaaaaba

Jaaaaba, 13. 1. 2016, 16.26

Vzhledem k tomu, že máme dvouletou dcerku a nastává nám pomalu období vzdoru, tak mě zaujal článek http://www.promaminky.cz/clanky/problemova-obdobi-a-situace-161/obdobi-vzdoru-52. Potvrdil mi, že postupuji celkem obstojně, tedy pokud si dokážu sama udržet nadhled Odjakživa máme problémy se spánkem, sleduji také všechny články týkající se tohoto tématu, např.: http://www.promaminky.cz/clanky/problemova-obdobi-a-situace-161/jak-diteti-usnadnit-prechod-do-vlastni-postele-192 Určitě bych jich na toto téma uvítala víc, protože u nás je to stále aktuální. Například, jak dítě odnaučit spaní ve společné posteli s rodiči A protože plánujeme dalšího potomka čtu si i články o tom, jak dcerku na miminko připravit, aby nežárlila a společně jsme to zvládli: http://www.promaminky.cz/clanky/sourozenecke-vztahy-124/prijeti-noveho-clena-rodiny-starsimi-sourozenci-47