Iveta Láznická (lazna)

lazna, 26. 11. 2015, 8.45

Když ta akce je dobrá, tak sbíráme.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 25. 11. 2015, 20.53

Nejlepsi byl knizky albert..hned po te kulicky z alberta..pak nic moc.nadobi v bille jde mimo me.a dvd v albertu taky..ovsem deti chteji sbirat;)))

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 25. 11. 2015, 20.27

Sbírali jsme samolepky z Penny do knížek, to jsem i měnila různě na fb skupinkách. Z Billy máme plyšáka jak byly ty zvířátka, z Lidlu Gogony, z Alberta máme díky známé všechny šmouly bez nákupu přehnaný mi to nepřijde aspoň se těmi výměnami zabavím a mám radost když nasbírám vše. Teď se snažím sbírat body na DVD z Alberta, sle bohužel ho nemáme tak blízko a asi to nestihnu ani na jednu pohádku, chtěla jsem dvě Naopak vůbec nesbírám body na nářadí, nádobí se slevou když stejně pánev vyjde na 700,- a podobně. Kódy z výrobků nesbírám.

Zuzi V. (Zuzi)

Zuzi, 25. 11. 2015, 19.04

Přehnané jsou - to každopádně, markety už něví na co zákazníka nalákat...nejblíže máme dvě Billy, když byla v akci plyšová Angry Birds - syn na nich ujížděl a nasbírali jsme je...co by člověk pro dítě neudělal, že ale nám se nejvíc líbila nedávná akce v Albertu - dětské knížky - syn navíc teď ve 2.třídě mají čtenářský deník a právě knížky z Alberta šli doma na čtení jako první ...jsou pro něho akorát velké, tudíž se nestresuje tloušťkou knížky a řekla bych, že vybrali i skvělé dětské tituly jinak nás to nijak neovlivňuje...syn naštěstí chápe, když vysvětlujeme proč nakupujeme tady a ne tám...

Katka

Katka, 25. 11. 2015, 18.11

Pokud je to v obchodě, kde běžně nakupujeme, tak se většinou zapojíme. Kromě aktuální akce v Albertu na DVD na filmy, které už děti dávno viděly Už máme 4 hrnky z běžící akce v Bille a ty se hodí vždycky. Rozhodně ale neutrácíme nebo nenakupuju nějaké zbytečnosti navíc jen kvůli bodům.