Katka

Katka, 19. 11. 2015, 18.49

Děti 8 a 4,5 roku stále na Ježíška věří. I ostatní dárky jako pro nás rodiče a příbuzné, k nám přinese Ježíšek a my je pak rozvezeme po návštěvách. Ježíšek to má hezky popsané, takže to nespleteme ;o) Trošku jsme si tu tradice obměnili v tom, že děti najdou dárky pod stromečkem už ráno 24.12., aby to mohl Ježíšek přes noc v klidu a nenápadně nachystat. Pak máme celé dopoledne na pohrání, po obědě zajdeme pro dárky ke tchýni a na večeři zase zpátky domů, pouštění lodiček a pohádka. Stromeček zdobíme s dětmi 23.12.

Iveta Láznická (lazna)

lazna, 19. 11. 2015, 15.12

U nás se pořád věří na Ježíška. Dokonce nám Ježíšek zdobí i stromeček. Vždy večer před Vánoci ozdobíme stromeček. Ráno vždy přiběhne k nám do ložnice a je úplně nadšený.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 19. 11. 2015, 14.02

Nosi je jezisek.ale my andele mu s nimi pomahame Vyrobit babicce atd..on je roznese..travime doma.vzdy deti cuci pac zvonecek zazvoni kddyz vsichni sedime u stolu.a to je nejvetsi prekvapeni.ze slysi zvonek ale nikdo od stolu neodesel...jinak klasika.

Zuzi V. (Zuzi)

Zuzi, 19. 11. 2015, 14.13

Já s tím starším chodím vyhlížet z okna zda už letí Ježíšek a manžel to hlídá uvnitř pokoje (samozřejmě aranžuje dárečky ) potom přijde a řekne, že něco slyšel ať se jdeme podívat a pak už jen pozorujeme ty rozzářené dětské oči ....ale - myslím, že to bylo předloni, jsme šli po štědrovečerní večeři na pokoj a nikde nic, a náš syn jen řekl: "Hm, tak jsem zlobil a nic jsem nedostal" bylo vidět jak je mu to líto, ale držel se statečně....šli jsme s ním na chodbu zda ho někde neuvidíme, že to jako třeba ten Ježíšek ještě nestihl, NO a po pár minutách - v pokoji tma a jen prskavky ...to bylo radosti :D