Iveta Láznická (lazna)

lazna, 14. 11. 2015, 8.28

Náš syn a je mu sedm let pořád věří na Ježíska. Ve školce dostávali pod stromek nějaký hračky pod stromek. Nikdy mi nepřišel domů, že Ježíšek není.

Jaroslava Hálová (vivianr)

vivianr, 11. 11. 2015, 17.09

U nás to moc neřešíme. Ježíšek sice chodí, ale jinak si o tom povídáme normálně. Když se ptala, tak jsme jí řekli, že třeba Ježíškovi někdy musíme pomoct.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 10. 11. 2015, 17.48

Jednou se to dozvi a bude to bolet stejne..u nas jezisek je.ale ma toho mic a proto urcil andely-nas.abychom mu pomohli..syn vyrabi darky pro babicky.takze vi.ze my je vyrobime.coby pomocni andele.a on je pak rozdava...ldyz to nekomu reknu divaj se na me jak na magora.ze prichazi o to kouzlo..ale ba naopak.nikdy nebude smutnej.ze neni..pac my vime ze je.jen darky pomahame vybirat a vyabet.on uu je roznese tam kam patri;))

Zuzi V. (Zuzi)

Zuzi, 21. 11. 2015, 20.26

U nas doma se take Jeziskovi pomaha

Katka

Katka, 10. 11. 2015, 9.19

Normálně bych to dceři vysvětlila. Pokud už přijde s teorií, že Ježíšek není, tak ji nebudu přesvědčovat, že je. Je docela možné, že jí to někdo prozradí, ale většina dětí v tomto věku chce věřit dál a nikdo jim to nerozmluví ;o). Já už se naopak těším až naše děti věřit přestanou a normálně se s námi domluví, co si přejí a zařídí si to i s babičkama, takhle je to pro mě akorát každoroční stres, dostat z nich nějaké smysluplné tipy, napsat Ježíškovi, sebrat dopis, nakoupit za nás i za babičky, rozvést, nenápadně zabalit, udržet schované, tajně podstrčit a vymýšlet si odpovědi, jak Ježíšek vypadá (nejsme věřící) a kde bydlí....