Katka

Katka, 20. 10. 2015, 17.51

Terezo Janoušková, dejte si do google Ewa Farna a složku obrázky, tam je na jedné fotce v červených šatech a břicho má teda velké ;o) Ano Diana si kompenzovala stres kolem paláce, takže to nemělo nic s modelkama a jejich váhou společného. Takže né všechna anorexie bulimie je kvůli tomu, že je někdo štíhlý a druhý chce být taky.

Zuzi V. (Zuzi)

Zuzi, 21. 11. 2015, 20.54

Katko, písnička byla zřejmě myšlena především na bulvár a své fanoušky pobavila ...co my víme, proč najednou přibrala...že by to bylo tím, že už to není ona ta puberťačka, nebo má jiný zdravotní problém, nebo prostě jen měla období kdy přibrala pár kilo navíc ...a že má břicho jak v 5.měsící? Já teda 1x za měsíc mám taky velké břicho a kdyby mě u toho někdo vyfotil a začal tvrdit, že jsem přibrala a měla bych ze sebou něco dělat...nevím jak bych se k tomu postavila - ignorovala nebo jim dala najevo, že mi jejich řeči nezajímají....toto téma je dost diskutabilní, na jednu stranu máte pravdu, že je spousty dívek co na sebe nedbají a jedí často ve fastfoodech, ale da druhou stranu jsou tu i dívky, které trápí opačný problém a skončí na psychině s bulimi a anorexií...a že se vám její písnička nelíbí? Každý přeci máme svůj hudební vkus já Ewu F. nemusím, ale písničkou mě pobavila...resp.přístupem jak odpovídá médiím na svůj aktuální stav

Katka

Katka, 21. 11. 2015, 22.08

Zestárla a zpomalil se jí metabolismus. Nebo může mít problém se štítnou žlázou.

Kateřina Bambaskova (Itany)

Itany, 20. 10. 2015, 10.22

Originální písnička...má pravdu že každý má vypadat tak jak chce....taky mám boky jako skřín

Tereza Janoušková (Tereza Janoušková)

Tereza Janoušková, 19. 10. 2015, 22.43

Pisnicka naprosto dokonala.. a k diskuzi no, musim se smat, fakt smat. A prave diky takovymhle recem jsou pak holky anorekticky. Pisnicka je pro srandu, Ewa je pekna baba.. neni to dvacetikilova holka vc postele, ktery jsou videt zebra i pod svetrem. Pani Katko, rada bych videla vas...

Katka

Katka, 20. 10. 2015, 8.22

Mě žebra nelezou ;o) Po dvou dětech jsem se snažila břicho shodit, bylo mě trapné, že si někdo může myslet, že jsem znovu těhotná, tak mě zaráží, že mladé holce, která je středem zájmu je to fuk. Myslím, že anorektičky jsou hlavně psychicky nemocné ženy, nemyslím si, že nemoc výhradně vzniká jen při touze být štíhlejší. To by stačilo jim dát výživového poradce a trenéra a nemusely by umírat na psychiatrii.

Veronika Pemlová (veru.veru)

veru.veru, 20. 10. 2015, 15.29

Anorektičky či bulimičky jsou výhradně ženy nebo dívky, dokonce i muži, kteří touží být štíhlí. neustále všude poslouchají, kde komu lezou špeky, vzhlížejí se v časopisech, kde jsou modelky vyretušované. Častým spouštěčem je kritika okolí. Nejde primárně o psychicky nemocné lidi, jde o normální, běžná děvčata (nebo ženy, chlapce), kteří až tím, že touží být štíhlí, onemocní. http://www.ordinace.cz/clanek/anorexie-mentalni-anorexie/

Tereza Janoušková (Tereza Janoušková)

Tereza Janoušková, 20. 10. 2015, 15.40

A vy u ni vidite povysle bricho? ja teda ne. Nekdo je proste od prirody kus zensky. Byla by nuda, kdyby vsechny zensky vypadaly jak barbie... na co vyzivoveho poradce? Boze, vy delate, jak kdyz ma 150kilo a potrebuje se dostat alespon na 80.

Katka

Katka, 20. 10. 2015, 15.44

To si nemyslím veru.veru, že jsou běžní a normální. Žádný normální člověk nepřestane jen tak jíst. Těch spouštěčů je spoustu, není to jen o tlaku okolí na hubenost. Pokud ano, je to jen jeden z důvodů, pokud má ten člověk dobré zázemí a nějaké sebevědomí, tak se z jedné narážky "nezblázní". Četla jsem toho spoustu i viděla několik dokumentů a mám z toho ten pocit, že nejsou od přírody vyrovnaní. Často jsou anorektičky a bulimičky štíhlé ženy, kterým se nikdo za špeky nevysmíval, tak jak to u nich vzniklo? Prostě si ne/jídlem kompenzují nějaký stres, vztek, mindrák viz třeba princezna Diana, copak ona trpěla šikanou kvůli postavě? Vždyť ji každý zbožňoval....

Tereza Janoušková (Tereza Janoušková)

Tereza Janoušková, 20. 10. 2015, 15.59

Ano, a Diana byla snad nenormální? Naopak, zřejmě to byla úplně normální ženská, která si takhle kompenzovala všechen ten stres kolem paláce. Jde o lidi běžné populece, kteří mají slabější psychiku, což má ovšem kde kdo.

Jana Bučilová (Jackey)

Jackey, 19. 10. 2015, 15.59

Mně se ta písnička líbí a opravdu mi nepřijde, že by ona sama byla nějak tlustá. Je to normální holka krev a mlíko. A jestli cvičí nebo necvičí, to přece žádná z nás nemůže vědět navíc každý si neseme zodpovědnost za vlastní život a za své zdraví, takže myslím, že to je opravdu jen její volba jak vypadá a pokud je spokojená, tak proč ne. Kdyby byla obézní, tak neřeknu ani půl slova, ale tohle mi vážně přijde jen jako nadsázka a zbytečně se to řeší Ano taky nechápu, jak některé i patnáctileté slečny mají zadek větší než já a rozhodně jsem zastáncem sportování a zdravé stravy. Ale myslím si, že tohle není zrovna případ Ewy

Veronika Pemlová (veru.veru)

veru.veru, 18. 10. 2015, 13.09

Vždyť je to sranda, holka, která si ze sebe umí udělat srandu. a navíc, ona tlustá není, je moc pěkná, prostě to není 90-60-90, ale to každá musí vypadat jako věšák na šaty? Mě Ewa pobavila, mám to i v mobilu, podle mě moc hezký.

Katka

Katka, 18. 10. 2015, 13.53

Tak každý má jiný vkus, že? ;o) Podle fotek co jsou na googlu, má břicho odpovídající 5. měsíci těhotenství a to mě teda sexy nepřijde. Sobě by si takovou písničku nepouštěla, přijde mě to urážející - mám boky jako skříň, i kdybych je takové měla.

Veronika Pemlová (veru.veru)

veru.veru, 18. 10. 2015, 17.29

Vždyť je to nadsázka Byla by dost nuda, kdyby byly všechny holky jen takové a žádná maková.

Katka

Katka, 18. 10. 2015, 18.24

Tak pro lékaře by to rozhodně nuda byla, kdyby všichni jedli zdravě, prázdné ordinace ;o)

Veronika Pemlová (veru.veru)

veru.veru, 18. 10. 2015, 20.20

děláte, jako kdyby byla velryba .-)

renata Singh (benca)

benca, 18. 10. 2015, 3.29

no nepocula som pesnicku, ale mala by so sebou nieco robit

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 17. 10. 2015, 18.34

Je to luxusni oisnicka.hraje nam casto;). Jinak v tom nehledam nic extra.kdo chce byt tlustej bude.. A kdo ne.bude s tim neco delat...to pisnicka nezmeni;)))

Zuzana Lišková (Zuzka Čtvrtečková)

Zuzka Čtvrtečková, 17. 10. 2015, 12.09

Souhlasím s tebou Katko. Písnička je fajn, ale trošku mě mrzí ten přístup. Hlavně si myslím, že osloví spoustu holek, které s tou nadváhou opravdu mají problém a budou se vymlouvat na to, že je to přeci normální.

Katka

Katka, 17. 10. 2015, 22.19

Právě že ona je nadváha a obezita už normální a my co máme BMI v normě jsme považovány za anorektičky a bulimičky ;o)

Jaroslava Hálová (vivianr)

vivianr, 17. 10. 2015, 10.41

Ono je rozdíl být tlustá a správně oplácaná. Podle mého nikdy tlustá nebyla a je šmrncovní bez ohledu na to, jestli má zrovna o 5 kg víc či míň. Je spíš trapné, jak bulvár komentuje jí a Solaříkovou a tohle je prostě velmi slušná reakce na věčné dloubání a nemůže se brát vše doslova. Ani na jedné jsem nikdy neviděla nechutně se valící špeky jako na některých slečnách, které vídáme na ulicích a mají horší postavu než leckterá máma po x dětech. Nezdá se mi, že by nepracovala na zpevnění těla, to bychom se teprve divili.

Katka

Katka, 17. 10. 2015, 11.35

No to její břicho mi teda nepřijde správně oplácané, takové nemám ani já po dvou dětech ;o) A ten sulcovní zadek v tom klipu, žádný cviky neviděl ;o)

Jaroslava Hálová (vivianr)

vivianr, 17. 10. 2015, 21.22

Mě ten klip docela pobavil