Jaroslava Hálová (vivianr)

vivianr, 13. 10. 2015, 14.21

Já se vždy řídila tím, že má mít max o jednu vrstvu víc jak já. Tchýně nadávala, že jí mám málo oblečenou. Řídila jsem se vlastním rozumem, doma jsem nepřetápěla ( to nešlo ani kdybych chtěla) a vyplatilo se nám. Nikdy výrazně nemocní jsme nebyli. Max rýma a kašel od té rýmy. pak jsme ještě chodili na procházky a to nám stačilo.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 13. 10. 2015, 6.24

Tak neprimerenem oblikani...my chodime oblikani tak aby nam nebyla zima.ale zaroven sme se nezpotily..kor deti kteri soi v pohybu.kdyz ted vidim ty deti narvany ve fusaku.zimnich vecech atd..je mi jich lito...ale mi takova zima este neprijde..trochu se hold ochladilo.to se v rijnu da cekat... My otuzujem i vlaznyma sprchama.milujem to cela rodina.dale klidne zujeme bity a uzivame si ranni rosy v trave;) jinak nic..nahaty na mraz je este neposilam;)

Kristy Sim

Kristy Sim, 13. 10. 2015, 15.51

No tak to by ti asi bylo lito i nasi dcerky. Ja ji totiz dnes uz zimni bundu take dala. Kdyz byl rano 1°C a sli jsme na bazen, tak jsem nevahala. Vlaznou sprchu obcas take dam, ale casto si vzpomenu az jsme venku z vany 8)

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 13. 10. 2015, 16.33

Tak kazdej voblika podle sebe.ja dat zimni bundu ted tak pod to max tricko..ale tak kazdej je teplomilnej jibak.my zas musime mit cepice.pac mame radi dutiny v teple;)