Zuzana Lišková (Zuzka Čtvrtečková)

Zuzka Čtvrtečková, 23. 11. 2015, 12.43

Tak jsme všechno udělali špatně 3:-) Vlastně jsme to vůbec neřešili a malý přišel sám s tím, že chce "jiné hají" a nám najednou došlo, že tam je tak trochu jak v kleci a velkou postel bychom stejně museli koupit a navíc měl mít za chvíli druhé narozeniny. Postel jsme koupili a dali do rohu, vedle té staré, kdyby se chtěl vrátit. A taky jsme mu koupili krásné povlečení s jeho oblíbenou liškou. A do nové postýlky se malý rozhodl, že půjde bez plenky, takže jsme ze začátku budili na čůrání a pak si zvykl vstávat sám. Na čtení tou dobou moc nebyl, takže v osm hodin zaběhl do postýlky a do dnes usíná sám. Hodně dělá jeho povaha "já sám" která je někdy k užitku a někdy na uškrcení 3:-)

Eva Hroudová (mckvak)

mckvak, 2. 9. 2015, 20.11

TEda to by clovek nerekl ze je to tak narocne Mala si zvykla spinkat sama - v panelaku jde slyset vsechno, tak doufam ze prechod do normalni postylky nebude narocny.

Alexandra Wolfová (Alexandra)

Alexandra, 19. 8. 2015, 7.54

Maminky, mám pro vás ještě jeden tip, co nám pomohlo s přechodem do své postýlky u dcerky. Chodí spinkat po obědě. Nechali jsme malou postýlku na noc a velkou na odpolední spinkání. A nechala jsem na dceři, kdy bude chtít večer do velké.. Po týdnu odpoledního spaní ve velké si sama řekla, že chce i večer. Bylo to naprosto v pohodě. Pomohlo také vymalování pokojíčku zvířátky na stěnách, chodila spinkat za nimi (existují i různé samolepky, obrázky apod.). Hodně zdaru a minimum slziček - a hlavně je nenechávejte, prosím, plakat. Samota není příjemná nikomu a maminka nebo tatínek jsou nejvíc (vždyť my dospělí máme také rádi blízkost partnera před usnutím, ne?)