Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 22. 11. 2015, 19.06

Je to smutné... od doby napsání tohoto příběhu už ale uběhlo půl roku, možná už se miminko narodilo, nebo se narodí co nevidět. Snad už vám je lépe ten malý tvoreček vám všechna trápení vynahradí.

Kristy Sim

Kristy Sim, 21. 10. 2015, 0.16

Můžu se podepsat pod příspěvek.Alexandry. Dívám se, že příběh je staršího data, doufám tedy, že je vše už růžovější. Jen bych ráda, se vší úctou k tatínkům/mužům-byt maminkou je nejkrásnější vpocit na světě, který nevynahradí žádný muž na světě. Mateřská láska je nejsilnější.

Kateřina Bambaskova (Itany)

Itany, 23. 9. 2015, 20.50

Smutný příběh...ale bude mít štastný konec...miminko... Na pána borce bych se vykašlala ... Přeji Vám hodně sil a krásné miminko:)

Karolína Zacharová (kajca)

kajca, 21. 9. 2015, 10.07

Mozno,ked sa malé narodí,jeho otec zmení názor a zacne sa on zaujímat.

Eva Hroudová (mckvak)

mckvak, 2. 6. 2015, 17.56

Smutne ale nadeje umira posledni

Denisa Čechová (DenisaC)

DenisaC, 27. 5. 2015, 22.56

To je strasne

Zuzi V. (Zuzi)

Zuzi, 27. 5. 2015, 22.50

Vase situace me moc mrzi....ale vse zle je pro neco dobre, cekate miminko, ktere prislo jako maly zazrak. Nepoustejte k sobe ty osklive a zle myslenky okolo bejvaleho. Radujte se z budoucnosti - miminka, verim, ze mate kolem sebe pratele a rodinu, kteri radost kolem miminka budou sdilet s vama....a az jednou potkate toho skutecne praveho, vase dite pro nej rozhodne nebude prekazkou. Drzim palce at je vse jen a jen na dobre ceste nekdy si s nama osud poradne zahrava, ale nakonec bude dobre. Hodne krasnych dnu s vasim miminkem! Verte, ze miminko je a bude pro vas nejvetsim pokladem, nejvetsim smyslem pro zivot

Alexandra Wolfová (Alexandra)

Alexandra, 26. 5. 2015, 23.51

MMMoni, z Vašeho příběhu je cítit velký smutek a hořkost... a není se čemu divit. Pokud správně počítám, tak byste měla být teď ve čtvrtém měsíci těhotenství? Nevím, kolik Vám je (asi to ani nehraje tak velkou roli), ale píšete, že jste byla dlouho sama, dítě jste chtěla a ani v něj nedoufala (neplodnost).. Stalo se! A teď v sobě máte miminko... a to je skoro zázrak. O charakteru jeho otce asi nemá cenu psát, ale myslím, že můžete být ráda, že o dítě nakonec nestojí. Bude vám s miminkem lépe samotným. Mít dítě je to nejkrásnější, co může ženu potkat. Je to obrovská radost a štěstí. Život se Vám obrátí naruby (a to není jen řečnický obrat, je to fakt), získá smysl. Díky dítěti poznáte nové lidi, budete se vídat s jinými maminkami, řešit stejné věci a určitě časem narazíte i na fajn chlapa, který Vám i děcku bude oporou. Snažte se svou situaci brát jako osud, mělo to tak být a má Vám to něco dát. Máte si tím projít a buďte silná. Miminko to potřebuje a uvidíte, že Vám to všechno vrátí! Přeju Vám víc radosti z těhotenství.. čtěte si, co ten drobeček v bříšku už všechno má vyvinuté, běžte do nějakého krámu s dětskými věcičkami a soustřeďte se na miminko. Už neřešte toho muže... On není důležitý. Důležitá jste Vy a Vaše vnitřní radost z děťátka, které to cítí. Dejte mu svojí lásku a těšte se na společný život. Budete ti nejlepší životní parťáci. Mějte se hezky a těším se, že se tu budeme společně vídat.

Kateřina Sikorová (Estrela113)

Estrela113, 23. 5. 2015, 18.00

To je smutný příběh, ale bude mít dobrý konec. Po narození miminka se všechno změní. Váš život bude mít smysl, na hřišti potkáte i spoustu nových přátel mezi maminkami a začne vám nová etapa života. Ten muž si nezaslouží, abyste na něj stále myslela trápila se kvůli toho. A už vůbec si to nezaslouží ten prcek, ten vůbec za nic nemůže. Držím palce, ať mrněti najdete i super tátu.