Hana Hellová (hellova)

hellova, 19. 6. 2015, 11.29

Nekupovat, co když to nebudete potřebovat? Vždycky se dá zaběhnout do drogerie nebo do supermarketu či lékárny

Nikola Vaverková (nikolava)

nikolava, 1. 6. 2015, 12.47

Děkuji všem za názory. Lahvičku jsem vyhrála, tak ji budu mít připravenou, kdyby náhodu. A s mlíkem počkám až podle toho jak bude potřeba

Eva Hroudová (mckvak)

mckvak, 31. 5. 2015, 6.53

Lahvicky se doma podle me urcite neztrati, my jsme si koupili jednu - na mliko, sklenenou Aventku. Mliko jsme nekupovali, protoze to se da koupit v podstate kdykoli. A videa - kojeni nam neslo tak jsme za lahvicku byli nakonec radi a nutrilon se koupil cestou z porodnice.

Jana Hájková (JanaH)

JanaH, 28. 4. 2015, 17.32

Taky si myslím, že není potřeba kupovat dopředu. Pro klid duše si kdyžtak můžete dopředu rozmyslet, pro jaké UM a jakou lahvičku byste se rozhodla, a když bude potřeba, vyšlete manžela nebo někoho z rodiny vše pořídit.

Katka

Katka, 28. 4. 2015, 16.58

U první dcery jsem dopředu nekupovala, ale bohužel jsem se rozkojovala 14 dní, takže dostal manžel avízo, aby koupil na doma Nutrilon. Stejně tak před propuštěním z porodnice kupoval odsávačku a lahvičky....jak píšou holky, všechno se dá dokoupit, ale pokud budete klidnější, že máte doma rezervu, tak se to neztratí, lahvičky třeba na odstříkané mléko a to umělé můžete třeba časem spotřebovat do kaší nebo použít jako dokrm, při náhlém výkyvu množství mléka. Mě třeba jeden čas chybělo 70 ml denně a byla jsem ráda, že to mám čím vykrýt.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 28. 4. 2015, 12.37

nekupovala bych.. koupit se da vzdy a kojeni je hlavne v hlave!! takze myslet pozitivne, a neposlouchat rady typu slabe mleko, nestaci mu to atd atd atd..

Štěpánka78

Štěpánka78, 28. 4. 2015, 12.11

Já bych ho osobně dopředu nekupovala. Během těch čtyř dnů, co budete v porodnici uvidíte, jestli se kojení daří či ne. Partner může UM pořídit dodatečně. Pokud budete přikrmovat už v porodnici, uvidíte, jaké mléko používají tam. Já například jsem první dítě přikrmovala Bebou a druhé Hippem, protože na toto mlíčko byli zvyklé od narození (vedle mateřského). Až později jsem u prvního z Beby přešla na Sunar (více mu chutnal) a druhého zůstáváme stále na Hippu, protože mu nic jiného nechutná.

Nikola Vaverková (nikolava)

nikolava, 28. 4. 2015, 12.28

Takže bude lepší když počkám a uvidíme Děkuju