Jarmila Štamková (Jooky)

Jooky, 20. 4. 2015, 12.48

no my jsme na tom podobně, máme 3 a půl a nějak se nám na kolo nechce malý má strach i když mu pořád vysvětluju, že nemusí a je velký a na kole jezdí všichni kamarádi ve školce tak stejně stávkuje. Nechce jezdit ani na tom odrážedle (kolo bez pedálů). Nevím jak ho toho strachu zbavit. A lyže uvidíme až přijde zima jak to půjde. Jinak hrajeme na zahradě fotbal což ho baví a navíc zvládá už od minulého léta i florbal. Takže hodně běháme.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 19. 4. 2015, 18.56

syn je hodne sportovne nadanej, a jeho chtic je po vsech sportech..ted ma florbal, a atletiku( takovy sportovky se zaklady atletiky) jezdi na kole, lyze, snb( letos se to naucil), od zari uz muze biatlon( to je jeho sen) a chce balet- ovsem tady kluky nehcteji,tka bojujem s tim aby to pochopil:D jinak doma splhame, horolezujeme, behame- proste vsechno! jsoumu 4 roky.. mala 11m- je zatim prebornice v behu a splahni- takovej spiderman.. a rada boxuje- tak nevim zda nbude naka ranarka..

Jana Hájková (JanaH)

JanaH, 17. 4. 2015, 21.43

Starší má 2,5 roku, takže zatím je na rozhodování myslím ještě brzo. Ale určitě to bude chtít nějaký sport, u kterého se hodně běhá, skáče nebo šplhá, protože to ho baví ze všeho nejvíc. Uvidíme, co ho bude lákat. S manželem rádi chodíme na výlety do přírody, tak budu ráda, když to bude bavit i oba kluky a budeme moci chodit společně.

Kateřina Sikorová (Estrela113)

Estrela113, 17. 4. 2015, 21.33

Dcerka je ještě malá, má 2 roky a 3 měsíce, zatím jen doma cvičí se mnou (cvičení s Míšou), jezdí na odrážedle. Od září bych ji chtěla dát na nějaké tanečky, je na to šikovná. Syna jsme ve 3 letech zkoušeli dát na fotbálek, ten se vůbec nechytil. Jediné, co ho baví je kolo, a my jsme s manželem cyklisti, tak jsme moc rádi, další cyklista do party na nějaké cvičení, tanečky a pod. má "těžkou prdélku". Skupinové cvičení s dětmi ho také nebaví, takže počkáme, co ho kromě kola ještě zaujme.

Katka

Katka, 17. 4. 2015, 21.31

My to necháváme na dětech, co se chtějí naučit.Jezdí na kole a kolečkových bruslích (4 a 7 let).