Soňa K.

Soňa K., 23. 3. 2017, 20.49

Doplňky stravy při kojení, jako jsou LAKTOBACILY považuji za velmi potřebné, už kvůli bolestem bříška miminka. Nyní dávám laktobacily dceři, ale v brzké době bych tento doplněk využila pro druhé mimi.

Jitka Fárková (Lipi4)

Lipi4, 23. 3. 2017, 9.47

Mastitidu jsem zažila u obou synů a to po období růstového sprutu.. naštěstí jsem jí rychle poznala... .. Za mne nejlepší pro tvorbu mléka je určitě spánek, kvalitní jídlo, velký příjem tekutin a hlavně psychická pohoda kojící maminky. Bohužel jak jsem zjistila z okolí to je většinou důvod proč velká část maminek přestává kojit ...

Emília Balonová (Tenderka)

Tenderka, 22. 3. 2017, 11.41

Práve v tomto období kojím 2 týždňového syna a mastitidu som si pri prvom zažila dvakrát, tak snáď sa to tentoraz vyhne oblúkom. Na podporu tvorby mlieka pijem bylinkové čaje, určite by som vyskúšala aj lactobacily.

Monika Langerová (Monika80)

Monika80, 22. 3. 2017, 5.18

Obecně na výživové doplňky moc nevěřím - lepší je pestrý jídelníček, ale laktobacily a probiotika považuji za super věc. Neužívám je zatím pravidelně, ale třeba při zánětech, kvasinkových infekcích, když jsme museli brát atb... Jeden zánět prsu jsem měla hned na zařátku kojení a byla to hrozná bolest, teď s kojením sice končím, ale za pár měsíců mě čeká "nové kolo" tak bych je jistě využila.

Michaela Kohoutová (Semiska7)

Semiska7, 21. 3. 2017, 20.52

Užívání probiotik a laktobacilů mají dle mého názoru velmi dobrý vliv na tělo matky, protože zvyšují imunitu, obranyschopnost těla proti infekcím, nemocem a udržují ji fit. Pro kojící matky nejlepší varianta pro sebe i dítě v kombinaci s vitamíny určenými pro kojící matky. Při mastitidě pomáhá chladit gelovým polštářkem prso. Chtěla bych vyhrát Feminella Hereditum, protože bych chtěla tento přípravek vyzkoušet, ještě jsem se s ním nesetkala a nemám s ním osobní zkušenost.

Lucie Smolová (Cherrynka)

Cherrynka, 21. 3. 2017, 15.29

Ještěže už to mám zasebou... fakt bolest

Mopsička

Mopsička, 21. 3. 2017, 14.18

Laktobacily používám preventivně i když nekojím, jsou důležité pro organismus a vím, že sestřenka, která právě kojí, tak používá také vitamíny, které organismu matky ani děťátka neškodí, ba právě naopak. Ptala se i lékařů a ti ji to potvrdili a mají radost, že se tak stará o zdraví dítěte i svoje.

Andrea Polakova (Andrea Polakova)

Andrea Polakova, 18. 3. 2017, 12.18

Podle me je dobre uzivat doplnky ke strave pri kojeni. Miminko si bere vetsinu potrebnych veci z mleka, tak proc tomu nejak nepomoci. Ja beru i behem tehotenstvi doplnkove vitaminy a verim, ze mi moc pomohly. Chtela bych vyzkouset i doplněk stravy s laktibacily Feminela Hereditum a pokud se vyhnu i neprijemnemu zanetu, bude to jen plus. Hlavne ted, kdyz se rozbihaji alergie, bych byla radsi, kdyz by mala byla vice chranena.

Kateřina Krupová (Splendidka)

Splendidka, 17. 3. 2017, 21.18

Kojím naší osmiměsíční dcerku a i když už papá i příkrmy, s kojením chci určitě vydržet i nadále, protože vím, že tím pěstuji její imunitu. Vítám jakékoliv doplňky, které mi v tomto pomohou, jako jsou kojící čaje, homeopatika či právě Feminella Hereditum, kterou jsem zatím nezkoušela, ale ráda bych .

Markéta Adamcová (marqueta)

marqueta, 16. 3. 2017, 21.58

Já kojení považuju za moc důležité a prospěšné a tak moc nerozumím maminkám, které můžou, ale nechtějí kojit. Já už jsem si zakusila zánět hned zpočátku, posléze zatvrdnutí poloviny prsa, která trvala skoro 14 dní. No nepřeju to nikomu. A jsem moc ráda, že i přes to kojím a doufám, že dlouho kojit budu a snažím se to všemožně podporovat.