Karolína Myslivecká (certice12)

certice12, 23. 5. 2018, 14.13

Nedávno jsme si koupili moderně zařízený byt https://www.dukelska22.cz/index v Mladé Boleslavi. Jelikož bydlíme na super adrese, tak máme snadný přístup do centra a přitom okolo sebe klid a pohodu. Bohužel našetříno jsme neměli skoro nic, tak jsme tento nový byt museli řešit též hypotékou. Docela to byl boj, ale nakonec hypotéku máme od ČSOB. Doufám, že nebudeme časem litovat?

Tereza Novotná (terezicka00)

terezicka00, 17. 5. 2018, 14.11

Ahoj, proč mimo českou spořitelnu? Pro nás bylo kdysi výhodnější to vzít právě od ní. Trefili jsme zrovna na hypotéku akci, takže to bylo super. Jinak, pro ty, co uvažují o hypotéce v tomto roce docela zajímavé čtení zde https://www.investice.cz/ Prý úroková sazba na hypotečních úvěrech zase stoupla. Akorát nám to jen komplikuji!

Kateřina Pražská (Katka.p)

Katka.p, 26. 1. 2018, 10.29

Ahojky, nevím jestli to je ještě aktuální, ale našla jsem webovou stránku (https://edufi.cz/), kde to celkem dobře srovnávají, jsou tam i zajímavé články a mají také kalkulačku.

Lucka22

Lucka22, 31. 1. 2018, 13.17

Tady je výběr akcí bank na hypotéky, ale všeobecně je teď útlum. Spíš se dávají slevy na odhady apod. https://www.hypotecnikalkulacka.cz/akce-bank

Žofinka

Žofinka, 21. 11. 2017, 10.31

bohužel nevím, ale zkuste mesec.cz, tam je hezký srovnávač

Marusk

Marusk, 23. 10. 2017, 10.09

Dobry je sehnat nejakeho zdatneho poradce, co ma kontakty ruzne v bankach a je schopny sjednat hypoteku za vyhodnych podminek. A obvykle je to mnohem lepsi, nez kdyz si zajdete pro hypoteku sami. Bohuzel.

Standa

Standa, 31. 5. 2017, 11.42

Ahoj, myslím si, že není potřeba koukat vyloženě po probíhajících akcích, navíc ještě u hypotéky, to je podle mě závazek na dost dlouhou dobu. Vím, že se to může zdát jako dobrá volba, nicméně bych řekl, že by bylo rozumější najít důvěryhodného poskytovatele. Je dobré použít srovnávače - jeden příklad za všechny http://www.coolpujcky.cz Největší srovnání online půjček v ČR. Rychlá online půjčka díky tomu jde vyřešit během pár chvil (přiznejme si, to se občas hodí každému, nebo o tom asi každý někdy uvažuje). Srovnávače obecně jsou skvělým pomocníkem při rozhodování. Stejně tak i uživatelské recenze, díky tomu si každý můžeme udělat představu o tom, jak poskytovatel komunikuje a jestli je dostatečně seriózní.

Kačka Jůzková (KackaPJ)

KackaPJ, 17. 6. 2017, 13.39

Hele, s tímhle jdi někam. S prominutím, fuj. RPSN, krása. Říkáš zavázek na delší dobu a pak bys chtěl půjčku za pár minut. A to není závazek?

Lenka Vlčková (LenkaVlckovka)

LenkaVlckovka, 23. 5. 2017, 13.13

Přímo o nějaké akci nevím, ale když jsme s manželem chtěli jít do hypotéky, tak pro mě bylo prioritou si zjistit co nejvíce informací a porovnat si různé sazby abych logicky podchytila tu nejvýhodnější. Přece jen jedná se o závazek do konce života. Chtěla jsem aby nám v tom pomohl někdo zkušenější, ale manžel moc nedá na tyhle lidi, říká, že to jsou podvodníci atp…Takže jsem byla jen na schůzce s poradcem od partners sama, kterého jsem měla na doporučení aby mi okrajově povysvětlil co a jak, a když jsem to doma přetlumočila, manžel kývnul a šel semnou na další schůzku, kde jsme už mohli začít vypracovávat náš plán a uskutečnit ho. Bez starostí a hledání čehokoliv jsme to měli do puntíku zařízené.

Václava Kounová (vendy.z)

vendy.z, 9. 3. 2017, 8.04

To žel nevím..

Michaela Kratochvílová (Misska20)

Misska20, 4. 3. 2017, 20.18

Pracovala jsem v bance a dělala přímo hypotéky,teď na mateřské nemám takový přehled.ale sazby půjdou určitě nahoru a už teď jsou o dost přísnější podmínky hypo dostat. Myslím že se určitě vyplatí mít dobrého finančního poradce. Ten vám zjisti podmínky u které banky budete mít nejvýhodnější podmínky. Obehavat sama banky je dost časově náročné a pokud člověk tomu moc nerozumí,je lepší když někdo poradí. Také můžete mít slevu na sazbě třeba když u nich máte běžný účet a tam určitý obrat za měsíc nebo nějaké další produkty.

Kačka Jůzková (KackaPJ)

KackaPJ, 3. 3. 2017, 12.06

Díky všem za rady, porovnání máme, zatím nám nejlépe vychází Hypoteční nebo Moneta. Bohužel, co mám zprávy, tak od dubna se bude zase zvedat sazba (ČNB), takže fixovat budeme na pět let. Proto musíme co nejdřív začít stavět.

Petra Vacková (gosa22)

gosa22, 4. 3. 2017, 21.05

taky se přidávám, že je super mít finančního poradce...já mám šikovnou paní, která nám optimalizuje vše - od hypo až k pojištění všeho druhu...a pokaždé nám dá slevu a obnovuje nám smlouvy k výhodnějším variantám...to bych nestihla sledovat, byť této problematice rozumím...my refinancovali teď u Hypoteční banky a fajn..Moneta není zlá, ale mají přísnější podmínky, záleží, co zlvádnete...jinak my fixovali na 7 let

Hanka Černá (HankaČerna)

HankaČerna, 16. 6. 2017, 12.11

Holky souhlas svámi, já jsem jsem to vzdala hned na začátku když jsme začali s manželem řešit hypotéku. Potom co jsem musela obíhat, a všechno a pak si to porovnávat, jsem byla totálně vyřízená, stejně tomu nerozumím tak jako nějakej odborník a akci jsem nevychytala žádnou, vůbec jsem to neregistrovala v tom chaosu. Měla jsem dlouho číslo na jednoho pána od partners, ještě když nám před lety zřizoval stavebko a zavolala jsem mu a nechala jsem to pak už celé na něm a jsem za to fakt ráda. Měla jsem klídek a mám ho do teď.