Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 30. 11. 2016, 18.23

Ono se s dítětem vše změní. Třeba pro vás bude pak přednější něco jiného než škola, navíc třeba budete mít další dítě. A studovat s dítětem je někdy obtížné. Takže bych to nejdříve důkladně promyslela.

Tarja

Tarja, 30. 11. 2016, 13.45

Tak když tady tak čtu většinu názorů na dokončení studia... Ono to určitě není zas tak špatné a třeba jen přejít na dálkové. Ale mám obavy, který zaměstnavatel by mě vzal na hpp jako studentku, když bych musela jednou týdně do školy. Navíc přítel je o 8 let starší a chtěl by být mladým tatínkem, což by se mi taky líbilo. Obzvlášť když neplánujeme jedináčka.

Fuga

Fuga, 30. 11. 2016, 9.12

osobně bych nejdříve dodělala školu, je to docela obtížné s dítětem se učit po nocích, když už tak jste nevyspalá. a také se změní priority (abyste potom vůbec chtěla dodělat školu)

Danica Hohnová (darzanka)

darzanka, 30. 11. 2016, 8.56

Já osobně bych si nejdříve dodělala školu. Vědomosti ze školy jsou nakonec stejně z valné většiny v praxi k ničemu a alespoň byste se pak necítila pod tlakem z toho, co všechno máte před sebou a budete muset zvládnout. Já bych se tak tedy cítila:). Stejně asi nezůstanete do budoucna u jednoho prcka, ne? Alespoň se pak už budete moci věnovat rodině ve větším klidu. Ale je to jen můj názor:)

klarike1

klarike1, 29. 11. 2016, 23.25

Já bych se bála, že už se pak ke studiu nevrátím, ale je pravda, že když jsem byla mladší, také jsem měla energie, že nevěděla, co s ní. Teď si to fakt při dítěti neumím představit a jsem ráda, že už mám všechny školy za sebou a dítě přišlo až později. Ale proti gustu

Soňa Bucková (Sooňaa)

Sooňaa, 29. 11. 2016, 22.25

Kdyz vidim,kolik casu mam na sebe s dcerkou,tak bych do toho nesla. Jsem rada,kdyz stihnu sprchu.. my se vzali po maturite,take jsem chtela mimco,ale dodelala jsem skolu,sla do prace a pak otehotnela..

Markéta Kloudová (skřítek)

skřítek, 29. 11. 2016, 22.12

Pokud to zvládnete tak klobouk dolů. Já osobně si nedovedu představit, že bych se s prckem věnovala byť třeba dálkovému studiu. Aktuálně jsem ráda, když si zvládnu umýt vlasy . Sama se znáte nejlépe a pokud dovedete mateřství zcela nepodlehnout a umíte na sebe být tvrdá, pak vám strašně fandím...

rodinka

rodinka, 29. 11. 2016, 22.00

Zalezi jaka jste ale ja znam par holek,ktere to zvladli je dulezite i jak na tom budete financne a myslym si (muj nazor ) ze by jste meli mit vlastni bydleni a ne byt nekde v podnajmu . Jinak kdyz to chcete oba,tak proc ne zvladnete to

L.janicka.l

L.janicka.l, 29. 11. 2016, 21.34

Taky jsem sla do prace s tim ze budu dalkove studovat a uz se k tomu 5 let nemuzu dokopat, rikala jsem si , ze by to slo na materke a ted nemam cas ani na curani. Takhle se to krasne planuje, ale skutecnost je pak jina,

Kamila Pecharová (Kamila Pecharová)

Kamila Pecharová, 29. 11. 2016, 21.09

Záleží na vaší cílevědomosti a na tom, jak "hodné" budete mít dítě... Z vlastní zkušenosti bych nejprve urcitě dodělala školu! Řekla bych ale, že nějaká diskuze na internetu stejně nic neovlivní a rozhodnete se sami (pak dejte vědět, jak to dopadlo, zajímalo by mě to) Také jsem měla mylnou představu, že dostuduji při mateřské... S prvním synem bych si to nedovedla představit vůbec, ale pokud by byl býval povahy jako druhý syn, zvládla bych to nejspíš dobře, ale už mám dva a vím, že vejška mě už nikdy nečeká.. Nikdy dopředu nevíte, jaké dítě bude, jak to bude s hlídáním.. Takže za mě radši škola..