renata Singh (benca)

benca, 22. 8. 2016, 17.46

umele prikrmy sme davali vynimocne, varila som jej kazdy den a pomalicky skusala co jej chuti

Danica Hohnová (darzanka)

darzanka, 22. 8. 2016, 17.03

Jak tu už někdo předtím psal, asi bych nebrala jídlo od někoho, koho neznám a nevím, co do toho dává. Ty kupované v obchodě jsou sice blivajz, ale alespoň člověk ví, že je u nich hlídané složení. Sama dceři vařím ob den a nepřijde mi, že by mě to nějak omezovalo:)

Adriana Hyklová (Adrianita)

Adrianita, 22. 8. 2016, 14.47

Svačinky jsou úplně bez problému. A oběd nezabere zase tolik času, příkrmy pro miminka jsou v pohodě ještě víc. Obědy jsem taky zamrazovala, doteď zamrazuji polévky a omáčky.. Od malička malá taky jedla příkrmy ze skleniček, dodnes má ráda třeba ty omáčky či těstoviny pro starší děti v plastu.

Lucie Počtová (Topik2)

Topik2, 22. 8. 2016, 14.42

Vařila jsem každý den...jinak skoro do dvou let nechtěl nic jiného než mateřské mleko

Lucie Chmielová (snany)

snany, 22. 8. 2016, 14.15

Jídlo jsem nikdy nemrazila a vařila jsem každý den čerstvé. Časově se to dá zvládnout. Věřím, že jsou maminky, které uvítají jídlo bez nutnosti stát u plotny. Myslím, že i zájem by byl pro matky v šestinedělí, v té době je trochu složitější příprava jídla ( tendence se na jídlo zapomínat) a celkově péče o domácnost

Honza

Honza, 22. 8. 2016, 13.49

Děkuji za výživnou diskuzi. Jak čtu, tak zde nikdo nemá sebemenší problémy s vařením ( připravováním) obědů a svačinek. Samozřejmě taky zamrazujeme ale náš bobeš toho asi sní víc než ostatní děti, jelikož nikdy nezamrazíme na déle než 3 dny. A pokud se jeden den sejde že dojde jídlo k obědu i svačinám tak nám to ty 2 hoďky taky zabere.

Václava Kounová (vendy.z)

vendy.z, 22. 8. 2016, 13.34

Já vařila větší dávky - do mrazničky, do skleniček zavařovala. Ono to stejně i v malém množství je uvařeno raz dva

Petra Schoberová (Petra Schoberová)

Petra Schoberová, 22. 8. 2016, 13.19

Nevím taky mě to časově "nezatěžuje" buď varim dvě jidla na ráz nebo jedno pro všechny zalezi co už prcek všechno basti,rad se kouká a podává mi náčiní u toho pozameta kuchyň nerada bych o to přišla,dokud ho to baví pomocí a toho zájmu si vážím a užívám

Jaroslava Šťastná (Jarka mmm)

Jarka mmm, 22. 8. 2016, 13.11

Když bych nevěřila sklenickam z obchodů,proč bych měla věřit někomu,kdo by to dělal pro byznys? Kde bych měla jistotu,že to neosidi,aby víc vydělal? Věřila bych jen rodině a kamarádkam. Jinak jídlo pro sebe stejně uvařit musím,takže to vemu jedním vrzem. Žádná úspora času by to tedy nebyla (pokud bych každý den nechodila do restaurace,haha).

Zuzana Lišková (Zuzka Čtvrtečková)

Zuzka Čtvrtečková, 22. 8. 2016, 12.46

Když vařím pro nás, tak zároveň vařím i pro malého příkrm,takže časově mně to neomezuje. Jinak je dobré si příkrmy navařit dopředu a zamrazit, pak kombinovat dle potřeby.