Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 16. 6. 2016, 9.16

To je podle mě klasická obranářská reakce, vzhledem k tomu, že máte dítě. Navíc asi přecitlivělost od porodu. Já psy také nevyhledávám, ačkoliv jsme je měli od dětství a nic proti nim nemám.

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 16. 6. 2016, 9.06

Já se tedy psů bojím. Mamka říká, že od té doby co jsem byla malá a jeden na mě skočil. Mám před nimi respekt a nevyhledávám je Ale u Vás to bude asi přecitlivělost po porodu. Časem se to bude snad zlepšovat

klarike1

klarike1, 16. 6. 2016, 8.40

Tak já mám takový strach od malička. Přiznám se, že nemám ráda psy a celkem se jich i štítím. Vždycky se jim raději vyhnu a zrovna nedávno mne jeden za plotem tak vylekal, že jsem s kočárkem vjela do silnice. Naštěstí nic nejelo. Asi je to něco jiného, když je ráda máte a chováte je. Myslím, že určitě Vám ale nějaký odborník pomůže.

Katka

Katka, 16. 6. 2016, 8.28

Asi jste teď obecně citlivější, po narození dítěte. Někdo pláče u reklam (já ), u někoho se může objevit strach o rodinu nebo sebe. Pokud je za plotem zuřivý pes, taky z něj mám respekt. Není důvod se cítit trapně a na okolí bych se už vůbec neohlížela. Zkusila bych si znovu zvykat na psi třeba přátel, u kterých je jistota, že jsou klidní a když to půjde, přidávat i kontakty se psi cizími a budovat si znovu v nich ztracenou důvěru. Pokud to nepůjde, tak bych nespěchala a zkusila to později, případně se poradila v nějaké terapeutické poradně.