Anna K.

Anna K., 19. 6. 2016, 11.05

Mám dojem, že ta toxoplazmóza je hodně nafuknutá bublina akorat se tím člověk vystresuje. Přála bych si těch 9 měsícu žít v době naších babiček. Kopaly v bramorách, staraly se o dobytek, stavěly seno a tím nemyslím,žebych to všechno chtěla dělat ale spíše to, že se tak nestresovaly každou hloupostí a rodily se zdravé děti. Dnešní doba je v tomto směru někdy až moc přecitlivěla.

Lucie Chmielová (snany)

snany, 26. 6. 2016, 10.32

Souhlasím s Vámi, ale ne vždy se rodily zdravé děti a ne vždy to zvládly i matky. Hlavně nebyla diagnostika na dnešní úrovni. Syn mé babičky po narození zemřel z našeho dnešního pohledu naprosto zbytečně.

Katka

Katka, 10. 6. 2016, 13.41

Podle mě kandidóza v pochvě není pro dítě nic závažného. U té chřipky a jiných horečnatých onemocnění je docela závažný faktor samotná horečka, která by měla být zavčas srážena, aby nedošlo k výskytu vývojových vad zejména v prvním trimestru.

Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 10. 6. 2016, 9.28

U té toxoplazmózy mi trochu chybí, že na přenos je potřeba se opravdu hrabat ve výkalech, nejlépe kus pozřít. Normální, žena se po vybírání kočičího zachůdku omyje. A hlavně mají ji jen koťaťa. Je to častý důvod toho dát kočku pryč a dost často to není vůbec potřeba.