Renata Bártová (Beruska89)

Beruska89, 14. 5. 2016, 6.45

Nase deti i ja travime nejcasteji a nejradeji cas venku,pro me je to vetsi zabava a rozptyleni.Radi chodime na detska hriste.Jinak prochazkujeme po okoli naseho bydliste.Nekdy i s kamaradkami,co maji podobne stare deti. To se detem zamlouva vice,ze maji kolem sebe kamarady a vice si vyhraji. Kdyz je osklivo poustime si pohadky na dvd.Foukame foukacimi fixami ruzne obrazky.Skladame puzzle a hrajeme si s lego duplem.

Lucie Chmielová (snany)

snany, 14. 5. 2016, 6.31

Trávíme čas tak nějak přirozeně: vaříme společně, na jaře sazíme rostlinky, květinky, chodíme s dětmi nakupovat, jezdíme na kole, chodíme krmit kačenky, jezdíme na výlety- les, ZOO, Dinopark.... Doma si hrajeme, čteme, pouštíme pohádky, hrajeme divadlo.....

VeronikaAl.

VeronikaAl., 13. 5. 2016, 23.08

Se synem trávíme co nejvíce času venku, taky záleží na počasí a začala se u nás projevovat asi alergie ale pokud to jde, tak jsme na procházkách, na zahradě, 2x týdně chodíme koukat na neteř na fotbalové tréninky, tam je prcek ve svém živlu - mezi dětmi a ještě může dělat "gól" no a v neposlední řadě vyrážíme s dědou na pochoďáky, malej v krosně a spokojenej že je venku No a když ven nemůžeme, tak společně stavíme kostky, dřevěné puzzle (já stavim,Péťa rozebírá), jezdíme s autíčky a vláčky. A nebo stojí malej u svého ponku a něco spravuje nebo vrtá Pro Péťu bych si přála vyhrát opalovací krém of50

rennfri

rennfri, 13. 5. 2016, 22.03

Vzhledem k temperamentu mého synátora je pravidelné a dlouhé venčení naprostou nezbytností miluje písek takže různě obcházíme okolní hřišťátka podle toho co k tomu ještě třeba potřebuju vyřídit, 2x týdne chodíme za hezkého počasí s tátou na jeho trénink rugby (kde se malý velmi aktivně zapojojuje) a když je energie tak vyrážíme i třeba někam dál nebo na náročnější aktivitu (minulý týden jsme byli v Praze na Trnkově Zahradě 2 - doporučuju, tenhle víkend je poslední šance tam jít a je to pro děcka supr)

Eva Filipová (Eva Filipová)

Eva Filipová, 12. 5. 2016, 23.14

Se synem 33 měsíců jsme nejraději venku u nás na zahradě, kde máme: slepičky, kočku, psa, kačenky, ovečky. Syn se ně chodí rád dívat a dává slepicím a ovečkám travičku. Když ho zvířátka omrzí rád se houpe na houpačce. )

Marie Ruzickova (porsche)

porsche, 12. 5. 2016, 21.04

S dcerou travime vetsinu dne venku na prochazkach nebo na nasi male zahradce.V okoli mame rybniky s vybehem pro ovecky ktere mala zboznuje tak jsme tam skoro kazdy den,jinak park s odrazedlem nebo 2 km vyslap k lesu.Hodilo by se nam mini baleni opalovaciho kremu do batuzku;)

Adriana Hyklová (Adrianita)

Adrianita, 12. 5. 2016, 20.32

S dcerkou jsem ráda venku, hlavně když je hezky a sluníčko. To jsme pak u nás na zahradě, kde si uděláme piknik a hrajeme si. Taky hodně chodíme na procházky, teď už čím dál častěji bez kočárku, tak je větší zábava. Když jsme doma, čteme zvukové či jiné knížky, hrajeme si s kostkami, vkládačkami nebo se malá učí uklízet. Její 22 měsíců, tak mě napodobuje a je moc šikovná. Kromě toho jsem od jejích 6 měsíců chodili na cvíčo a plavání, teď chodíme pořád cvičit. Rádi taky zajdem na různé akce, jako pouť, v neděli máme v plánu akci ke dni rodin.

Jana Vítovcová (beruska2)

beruska2, 12. 5. 2016, 9.49

Já trávím čas nejraději se svými dětmi venku. Myslím, že v dnešní době jsou děti venku zoufale málo a to je velká škoda. Venku mají prostor pro spoustu her a o nutnosti pobývat na čerstvém vzduchu nemluvím...

Jana Kolorosová (jjjp)

jjjp, 12. 5. 2016, 9.48

Nejvíce času se snažím trávit spolu s dětmi venku - tedy samozřejmě pokud dovolí počasí. Nejraději máme procházky v přírodě, ale není pro nás problém zajít i na některé dětské akce ,kde děti zase přijdou do kontaktu se svými vrstevníky . Jinak doma za nepříznivého počasí vyrábíme, společně vaříme i uklízíme...Ráda bych vyhrála NIVEA Sun Sprej na opalování OF 30, 200ml.

Jana Velinská (Jana V.)

Jana V., 11. 5. 2016, 21.34

my jsme s dětmi nejraději venku, chodíme na naši nedalekou zahrádku, do lesa.. k vltavě krmit labuťe... rádi trávíme čas na čerstvém a zdravém vzduchu, takže pořádáme i hodně výletů mimo velká města... venku jsme prakticky za každého počasí