Petra Lili

Petra Lili, 14. 11. 2016, 21.39

...

Petra Lili

Petra Lili, 14. 11. 2016, 8.29

Ja byla se synem v lete u Balatonu, byl to kompromis, jet nekam k velke louzi za hranice CR...more autem se me ještě nechtělo absolvovat...Byli jsme tam naprosto spokojeni, super koupani a vyziti pro deti, okoli cyklostestky, vinice...byla jsem velmi prekvapena, jak mají vse krasne upravene a ciste...Jinak vyuzivam služeb cestovky FCA. Jsou jedinecny v tom, ze vse zaridi za vas....hlavne vam zaslou konkretni nabídky,vy jim napíšete jakou mate predstavu o dovolene a oni vyberou za vas....vrele doporucuji...posilam odkaz http://www.fca-brno.cz/

terezik.terka

terezik.terka, 3. 11. 2016, 11.53

Já cestuji s http://www.exotickapriroda.cz/ do thajska, nemám ráda zimu takže radši do exotiky

Monika444

Monika444, 10. 9. 2016, 20.45

Maminky, myslíte že je dobrý nápad jet na dovolenou se cvičením a vzít sebou dítě? Chtěla bych jet třeba jen na prodloužený víkend a trochu si zacvičit, ale mám problém s hlídáním. Tak přemýšlím že bych vzala dceru sebou když by to šlo. Zkoušel to někdo?

Lindik

Lindik, 12. 9. 2016, 20.42

Neměl by to být problém, jestli nemáš miminko. Teď už umožňují vzít sebou i děti. Zajistí jim tam program. My jsme to teda tak měly. Byla jsem s kamarádkou a ta sebou brala dceru taky. Musíš najít cestovku, kde ti to umožní. My jsme to měly od Ck Capro.

Monika444

Monika444, 21. 9. 2016, 20.33

To myslíš http://www.dovolena-cviceni.cz/ ? Tam jsem koukala, ale asi jsem to přehlídla, že se tam dá vzít dítě. Musím to ještě projít, protože tam se mi líbí těch pobytů hrozně moc. To mají ty programy opravdu tak pestrý? To se tam cvičí od rána do večera, ne?

Lindik

Lindik, 22. 9. 2016, 9.49

Jo to je ono. Koukni na to, určitě to tam mají. Cvičí se tam fakt hodně, ale když třeba nebudeš chtít tak cvičit nepůjdeš, ale zase by to byla škoda to vynechat. On je člověk sice trochu utahanej, ale zároveň plnej energie. Mě se ty jejich pobyty líbí moc. Příští rok pojedeme zase.

jana pilna (janicka2)

janicka2, 18. 7. 2016, 14.51

Jedeme k moři, já a jedno dítě celkem 8000,- Tady utratím víc.

Linda Mikulcova (LindaM)

LindaM, 18. 5. 2016, 22.22

Dovolenou strávíme u nás doma v České republice. Kdepak moře - na to nemáme peníze. Pojedeme někam na venkov. Zkoušíme zase všechny naše příbuzné, co bydlí na venkově porůznu po Čechách, jestli by nás tam nějakou dobu nenechali. Poslední rok jsme byli u bratrance Pepíka, co bydlí v Maršově u Trutnova, je to starý mládenec a stará se o krávy v kravíně. Provedl nás celým zemědělským družstvem, kde pracuje, ukázal všechna ta zvířata a každý den nám nosil čerstvé kravské mléko. No úplná pohoda - nedaleko krásný les a veliký rybník - no co víc byste ještě chtěli ?

Bednarova Lenka (LenickaB)

LenickaB, 16. 5. 2016, 0.30

Taky nemáme na cestu k moři peníze. Doporučuji Český ráj - kemp u rybníka Vidlák pod Troskami. Byli jsme tam loni. Krásné koupání a moc hezké okolí. Nebo zkuste Podkrkonoší - nenáročné procházky zvlněnou krajinou, pěkné lesy a spousta hub.

Pavla Měchurová (pavlis)

pavlis, 22. 4. 2016, 14.39

tak u nál letos vyhrál kemp Slunečnice (česká kanada) - prolejsky, hřiště, ohniště, přírodní koupaliště, pinčes a zahrádka s výčepem:) Bohužel zatím nedokáži říct, jak jsem s místem spokojená, jedeme letos po 1. Jinak jsem slyšela, že pro děti je to bezva na Lipně, jsou tam i animátoři, dětské disko a v přímé blískosti spousta aktivit pro děti (skákací hrady, aquazorbing aj.) Ale my jsme nechtěli do hotelu, přijde mi nejlepší, když děti mohou kdykoliv vyběhnout ven. Jinak co se týče toho Mácháče, byli jsme jednou a , asi blbá volba kempu (chatičky bez soc.zařízení, opravdu velká nouzovka, vlhko, plíseň, zařízení hrůza) Koupání pěkné, ale přelidněno...Bohužel už nevím název kempu, ale byla tam discotéka "bílý kámen" , takže někde asi tam...

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 5. 4. 2016, 12.16

Mě se nejvíce líbilo Babiččino údolí, je tam klid, ale ubytováni jsme byli v Náchodě v hotelu přímo na náměstí. Taky je to kousek do Dvora Králové do zoo a kemp Rozkoš, kde se dá případně ubytovat

Zuzana Lišková (Zuzka Čtvrtečková)

Zuzka Čtvrtečková, 1. 4. 2016, 13.49

Doporučuji Srbskou Kamenici. Byli jsme ubytovaní v malém pokojíku, což nevadilo, jelikož jsme byli pořád na výletech po okolí. Třeba u Dolského mlýnu, kde se natáčela Šíleně smutná princezna