Lucie Čížková (nocken)

nocken, 11. 4. 2016, 20.13

Já jsem se tedy dostala nakonec ke konkurenčnímu projektu, ale chodila jsem moc ráda. Nyní chodím na tancování s dětmi v šátku, ale až dcera trochu povyroste, mám v plánu vrátit se ke cvičení s kočárkem.

Tereza Muladi (Te.re.ska)

Te.re.ska, 11. 4. 2016, 9.02

Strollering se mi líbí proto, že přináší ženám možnost, jak se i na mateřské udržovat v kondici! Před těhotenstvím jsem pracovala jako fitness trenérka a i teď s naší malou dcerkou se snažím stále cvičit. Spojit čas strávený s dítětem, s kamarádkami a s cvičením na čerstvém vzduchu je prostě dokonalá myšlenka Strolleringu! Naplňovalo by mě stát se lektorkou a předávat skvělý pocit ze cvičení i dalším maminkám! Navíc jsem se letos zúčastnila závodů kočárků ve Stromovce a vyhrála jsem!!! Strollering si mě vážně získal!!!

Lucie Čechová (LPT)

LPT, 9. 4. 2016, 0.19

Dobrý den, ahoj Se strolleringem jsem se seznámila vloni v srpnu, kdy mému synovi byly 4 měsíce. Bylo to super, přesně to, co mi do té chvíle na mateřské chybělo... Potkávat se s maminkami podobné krevní skupiny, popovídat si, dát si do těla a jako třešinka na dortu - Teodor byl celou dobu se mnou... Co víc si přát... Jenže 3.3.2016 přišla bohužel špatná zpráva a Hanka (naše nejskvělejší instruktorka) se s námi rozloučila a těší se z nových věcí, kterým jde vstříc... Bohužel, strollering k nim v tuto chvíli nepatří... No a co těď? Na vše zapomenout? Doufám, že ne! Takže od této chvíle si pohrávám s myšlenkou - stát se instruktorkou... A proč bych se jí měla stát? Ač nejsem žádný básník, tak mne ve 3 hodiny ráno (při kojení, jak jinak) napadly tyto verše, které mluví za vše Děti, kočárek, sport, tak to nemá chybu, zkrátka mateřská v pohybu. Chůze, squaty, různé cviky a žádnou telku, brzy budu mít krásnou a pevnou prdelku Chodit cvičit s dětmi ven, to je všech rodičů sen. Tak teď už jen absolvovat školení a je konec válení. Od května se na Vás těší Lucka a Teo v Kladně, nebojte se, cvičit budeme v klidu, pohodě,s úsměvem a hlavně ladně )))

Jana Balšánková (nelysek)

nelysek, 6. 4. 2016, 0.23

Už jsem o něm slyšela, ale osobně jsem se o něj nezajímala a nikde jsem na něj nenarazila. Já mám tělocvik v podobě vodítka se psem na jedné ruce, dceru držím druhou nebo v ideálním případě jen hlídám, že se drží kočárku a řídím tou, kterou mám volnější. Tento článek mě zaujal, tak Strollering možná vyzkouším, když tedy bude někde poblíž mého bydliště, Stromovku mám z ruky.

Jana Velinská (Jana V.)

Jana V., 3. 4. 2016, 22.24

kamarádka pořádá podobné kurzy pro maminky s kočárky u nás v lese ... je to super, děti se zabaví, maminky zacvičí ....

Kačka Jůzková (KackaPJ)

KackaPJ, 1. 4. 2016, 0.06

Nikdy jsem o tom neslyšela. A jsem ráda, že nejsem sama Teď si vybavuji, že ve Stromovce jsem kdysi něco zaznamenala. Ale možná to nebylo ono... Každopádně mám za to, že jde o zdravou formu a bylo by fajn ji poznat. Třeba i ty závody

kickes

kickes, 22. 3. 2016, 20.56

Ahoj,dobrý den Strollering,co to je ? Tak to bylo první,co mě napadlo,při pohledu na tento titulek.S pohledem na fotku v článku mi to došlo,jo tomu se říká strollering .Možná nejsem sama ostuda,které se pod pojmem strollering nic nevybaví a přitom je to tak známá věc,jen lajcky pro mě nazývaná cvičení a protahování s kočárkem .Jsem aktivní maminkou 5 mesíčního chlapečka.Když byl ještě v bříšku běhali jsme společně s naším pesanem agility a to až do 35.tt,denně jsme do posledních chvil chodili kolem 10 km.A nic se nezměnilo ani po tom,co táhneme za jeden provaz mimo bříško.Denně ujdeme všichni včetně pesana několik km,občas se protáhneme,proběhneme,občas to vypadá jako když před někým utíkáme, a nebo že by snad mamka ten kočár ukradla .Bohužel s kolektivním strolleringem zatím zkušenost nemáme,ale s individuálním rozhodně ano. Strollering se mi líbí nejen z důvodu,že sem aktivní člověk, ale myslím si,že dítě patří ven,do přírody a ne do nákupních center a co může být lepší než si protáhnout tělo a vyčistit mysl na čerstvém vzduchu.Toto je pro mě největší relax po probdělé noci,či uřvaném dopoledni - kočárek,botasky na nohy,svižný krok,čerstvý vzduch a čistá mysl,pořádně protáhnout tělo,kousek popoběhnout - to je to co mě baví.To,že jsem maminkou na plný úvazek,neznamená že se nemohu hýbat a být v kondici.Lektorkou bych se chtěla stát,proto protože sem aktivně založený člověk,který dokáže motivovat své okolí a vyburcovat k výkonu.Zárověň mám ráda nové výzvy.

Mia20

Mia20, 21. 3. 2016, 16.26

Neni nic lepsiho nez posilovat ducha, cvicenim na cerstvem vzduchu je v tomto pripade nejlepsi vec a s moznosti mit u toho sveho drobecka je proste parada.. Clovek si krasne zacvici, ma skvely pocit a ziska energii, kterou pote zuroci treba v partnerskem zivote a navic dela neco pro sebe... a take prijde na jine myslenky a pozna nove lidi ... O Strolleringu jsem se dozvedela prostrednictvim sve kolegyne v roce 2012, nicmene v tu dobu to nebylo to spravne vyziti pro mou osobu - vzhledem k tomu, ze jsem byla bezdetna a o rodinnem zivote jsem neuvazovala..nicmene od doby, co jsem maminkou se snazim svuj cas vyuzit i pro sebe - a to diky Strolleringu bude mozne ... proto bych se chtela stat lektokou a rozdavat tak radost, elan a energii i v nasem meste..protoze spokojena maminka = spokojene miminko a i partnersky zivot

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 20. 3. 2016, 20.47

U nás jsem nikdy nic takového neviděla, a to jsme docela velké město...

Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 20. 3. 2016, 17.10

Také u nás ve městě máme. Syn moc v kočárku být nechtěl, takže cvičit leda s šátkem. ale líbí se mi ten nápad, že se cvičí venku v přírodě a ne v nějakém zabedněném fitku.