Soňa Krákorová (krakorka222)

O dule Jitce jsem už slyšela od tří žen a ve vašem kurzu jsem se ujistila, že se jedná opravdu o výjimečnou paní. Sálá z ní klid a pohoda. Před 10ti lety jsem neměla ani potuchy o tom, že bych třeba mohla rodit s jiným doprovodem, než je partner, že existuje nějaký bonding atd. Jsem moc ráda, že se těmto tématům takhle podrobně věnujete. I ambulantní porod takto podrobně rozebraný oceňuji, protože o něm čtu jen kusé informace. A díky za domlňující články. Dobrá práce a doporučuju všem.

Jana Slovančíková (janaslovancikova)

Konečně jsem se dozvěděla podrobně víc o bondingu, o zpracování placenty, jak se na ambulantní porod dívá primář Rakovnické porodnice.. atd. Zvažuju porod právě tam, tak mě přesvědčil Díky za tu možnost. No a bonus Bára a Pavel - to jsou prostě borci. Je krásné, jakou mají souhru. Věřím, že se nám to s partnerem taky tak povede.

Týna

Jsem na začátku druhého těhotenství a protože se mi to první úplně nepovedlo, měla jsem spoustu obav a strachů, hodně jsem se soustředila na porod a nenechala jsem tomu všemu volnější průběh, přišla řada komplikací. Chci to teď jinak. Videa jsou super (zatím jsem viděla těhot. a porod). Tak jasně a v klidu řečené ty důležité věci! Videa mě uklidnila a dodala mi sebedůvěru. Hodně budu přemýšlet o péči PA, zkusím se domluvit s gynekologem. Ten pan gyn. Kačer je super a i PA a dula Jitka a pan primář Poláček... víc takových. Díky! těším se na další díly, až si pustím.