Pondělní jóga pro krásný den - začátečníci

sledováno 1× zobrazeno 3340×

Vložil(a): Alexandra, 1. 10. 2020 1.13

Probíhá od 12. 10. 2020, 20:00 do 9. 11. 2020, 21:00

Každé pondělí v podvečer po dobu pěti týdnů si pojďme společně zharmonizovat tělo i duši, protáhnout se, uvolnit napětí z celého dne a uklidnit dechem naši mysl. Lekce Hatha jógy jsou určeny začátečníkům a přidat může každý. Nezáleží na tom, zda jste někdy už jógu zkoušeli nebo ne, ani na tom, kolik vám je let a jakou máte fyzičku. Pokud s jógou už máte zkušenosti, můžete se přidat také k úterním lekcím plynulejší Vinyása jógy pro mírně pokročilé.

Webinář byl již ukončen

Kdo povede lekce jógy:

Petra Kosková - herečka, zpěvačka, lektorka jógy

Jóga má v mém životě místo už téměř 12 let. Cvičila jsem dlouhou dobu jako student pod vedením jiných lektorů a nenapadlo mě, že bych někdy mohla jógou provázet ostatní lidi já sama. Ale životní cesta mě nasměřovala nakonec k rozhodnutí, že se chci o józe dozvědět víc. Že bych si přála, aby byla neoddělitelnou součástí mého života. A tak jsem se jednoho dne rozhodla jít studovat jógu a ponořit se tak hlouběji.

Povoláním jsem herečka a zpěvačka a jóga mi pomáhá udržet své tělo a mysl v harmonii. Často cvičím tak, jak to zrovna v danou chvíli cítím a poslouchám své tělo. A tak to dělám i na svých lekcích, kdy se snažím naladit na všechny přítomné. Líbí se mi podstata jógy a její filozofie. Uklidňuje mě, jak moc v ní nacházím odpovědi na otázky, které hledám v běžném životě.

Jsem nesmírně vděčná, že můžu rozdávat radost z pohybu a praktikovat jógu s pokorou.

 

Podrobněji o této sérii lekcí:

Každé pondělí v podvečer po dobu pěti týdnů se můžete připojit k těmto lekcím jógy pro začátečníky. Nezáleží na tom, zda jste někdy už jógu zkoušeli nebo ne, ani na tom, kolik vám je let a jakou máte fyzičku. V těchto lekcích se zaměříme na správné dýchání, protáhneme po celém dni stuhlé tělo, uvolníme napětí tam, kde ho cítíme a zharmonizujeme mysl i naši tělesnou schránku. 

Pokud máte, připravte si pro své cvičení podložku, aby vám nebylo chladno od země a případně deku na přikrytí při závěrečném uvolnění.

 

TIP: Pokud s jógou už máte zkušenosti, můžete se přidat také k úterním večerním lekcím plynulejší Vinyása jógy pro mírně pokročilé. Pokud vám vyhovuje ranní cvičení pro nastartování dne, pak se přidejte ke čtvrtečním lekcím, u kterých počítáme s tím, že nás svou účastí možná potěší i vaše batolátka (nejde o cílené cvičení s dětmi, ale jejich přítomnost nijak nevadí).

 

Termíny pondělních lekcí pro začátečníky:

1. lekce - 12.10. od 20:00 do 21:00 hodin

2. lekce -  19.10. od 20:00 do 21:00 hodin

3. lekce - 26.10. od 20:00 do 21:00 hodin

4. lekce - 2.11. od 20:00 do 21:00 hodin

5. lekce - 9.11. od 20:00 do 21.00 hodin

 

Cena lekcí: Cena za všech 5 lekcí je 500 Kč (platba musí přijít na účet nejpozději do 18:00 hodin v den konání lekce, případně nám stačí poslat potvrzeni o realizované platbě)

Pokud se Vám některý termín nehodí, nebo začnete až v průběhu, nevadí, zaplatíte částku 120 Kč za jednotlivé lekce. Instrukce k platbě Vám přijdou do e-mailu po kliknutí na tlačítko ZÚČASTNIT SE - prosím, hlídejte si i složku SPAM a PROMOAKCE. Občas tam autom. maily padají. Díky.

 

Délka každé lekce: 60 minut
Minimální množství účastníků: 5
Maximální množství účastníků: 20
Forma lekce: živá (interaktivní)

                                                                 ! PŘEHLED DALŠÍCH AKTUÁLNÍCH WEBINÁŘŮ !

Webinář byl ukončen, nelze se ho tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
1
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla webináře:

Máte dotaz k webinářům? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů