Jak se vyznat v radách o kojení?

zobrazeno 2771×

Vložil(a): Alexandra, 15. 10. 2020 12.10

Probíhá od 20. 10. 2020, 10:00 do 20. 10. 2020, 11:00

Kojení, to je nejpřirozenější a zároveň nejlepší výživa malého miminka. Moc ráda byste kojila své miminko, ale najednou jste zmatená ze všech těch rad a doporučení, které se na Vás ze všech stran valí. Každá sestřička v porodnici říká něco jiného, lékařka, kamarádka, tchyně. Každý má svůj názor a Vy nevíte, jak se v jejich záplavě zorientovat. Máte kojit v intervalech nebo na tom nezáleží? Máte střídat prsa? Budit dítě nebo nebudit a jako polohu nejlépe zvolit? Existuje přední a zadní mléko?

Webinář byl již ukončen

Kdo povede webinář:
Milada Řeháková - Umění kojení I Laktační poradkyně, která Vás podpoří v kojení a láskyplné péči o miminko v souladu s jeho přirozenými potřebami.

Pomáhám maminkám najít v sobě přirozenou sílu a umění rozvíjet vztah se svým děťátkem. Jako certifikovaná laktační poradkyně jsem pomohla již stovkám žen, aby mohly kojit svoje děti a cítily se přitom šťastně, spokojeně a vyrovnaně.

Když přišel čas přivést na svět moje první děťátko, věděla jsem, že mateřská péče, která je založená na přirozenosti, vrozených instinktech a potřebách miminka, je ta nejlepší možná. Zjistila jsem ale, že jenom mateřská intuice nestačí. Žijeme totiž ve světě, kde se na nás valí ze všech stran plno rad, doporučení a mnohdy protichůdných pokynů. Ponořila jsem se proto do studia fungování kojení a také přirozených potřeb miminek a zjišťovala, jak je co nejlépe naplnit.
Jako zooložka mám znalosti biologie, fyziologie, fungování lidského těla a přirozeného chování. Strávila jsem mnoho let pozorováním opičích a poloopičích mláďat v přírodě a také životem v jiných kulturách daleké Asie.

Podrobněji o webináři:

Na webináři si popovídáme o všech těch radách, které se k vám mohou ze všech stran dostat. Naučím vás, jak kojení funguje. Vysvětlím vám nejen JAK, ale hlavně PROČ, abyste Vy sama pak už byla schopná rozhodnout, jaký přístup bude pro Vás a Vaše miminko nejlepší. Pak už si sama odpovíte na otázky, zda je vhodné kojit v přesně daných intervalech nebo raději „na požádání“, jestli je potřeba kojit pokaždé z obou prsou nebo stačí jen z jednoho? Zda máte vzbudit děťátko na jídlo, když přijde čas.. nebo ho nechat spinkat a nebudit? A sama si taé přijdete na to, v jaké poloze půjde kojení nejlépe a kolik poloh potřebujete znát?

Kojení je zázrak přírody, který zajišťuje nejlepší výživu i imunitní podporu vašeho miminka, prohlubuje váš vzájemný vztah
a v neposlední řadě je dobré i pro zdraví ženy.
 S trochou podpory ho úspěšně zvládne každá maminka.

 

Délka webináře: 60 minut (v rámci webináře bude i prostor na Vaše dotazy, takže případně přetáhneme, čas, bude-li potřeba).

Maximální množství účastníků: 15

Forma webináře: živý (interaktivní)

Cena webináře: 190 Kč (platba musí přijít na účet nejpozději do 8:00 hodin rano v den konání webináře nebo stačí poslat potvrzeni o provedení platby)

Po kliknutí na ZÚČASTNIT SE vám přijde AUTOMATICKÝ E-MAIL s pokyny k platbě a dalšími informacemi - prosím, hlídejte si i složku SPAM a PROMOAKCE. Občas tam autom. maily padají. Díky.

                                         PŘEHLED DALŠÍCH AKTUÁLNÍCH WEBINÁŘŮ !

Webinář byl ukončen, nelze se ho tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla webináře:

Máte dotaz k webinářům? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů