Jak překonat těžký zážitek z porodu

zobrazeno 3064×

Vložil(a): Alexandra, 30. 9. 2020 22.00

Probíhá od 30. 10. 2020, 19:00 do 30. 10. 2020, 20:00

První porod je novou zkušeností pro ženu i muže a ne vždy proběhne úplně růžově. Někdy si páry odnášejí z porodu nehezkou zkušenost, která může ovlivnovat i další porod. Ale i traumatickou zkušenost z porodu lze překonat. Povíme si, jak se naladit a připravit na další porod a jak může být důležitá opakovaná přítomnost partnera u porodu pro vás oba.

Webinář byl již ukončen

Kdo povede webinář:

Jitka Čejková - certifikovaná dula České asociace dul

Jako dula doprovázím od roku 2002 a jsem jednou z nejdéle pracujících dul u nás. Doprovodila jsem u porodu stovky párů, několik rodin i 4x :)
Jsem také lektorka rodičovských kurzů, těhotenského cvičení, reflexní terapeutka atd. Mám dospělé 2 syny. Před 5 lety jsem vytvořila první český Manuál pro muže u porodu www.partneruporodu.cz. Více o mně najdete na stránkách www.jsemtehulka.cz
Díky svým letitým a bohatým zkušenostem jsem schopna připravit ženu na normální přirozený porod. A to i ženu, která třeba ze zdravotních důvodů potřebuje medicínský porod. Považuji za důležité vnímat individuální potřeby konkrétních žen a tomu společně najít nejvhodnější podmínky porodu.

Podrobněji o webináři:

První porod je novou zkušeností pro ženu i muže a ne vždy proběhne úplně růžově. Někdy si páry odnášejí z porodu nehezkou zkušenost, která může ovlivňovat i další porod. Ale i traumatickou zkušenost z porodu lze překonat a věřte, že se nemusí opakovat to, co jste zažili. Povíme si, jak se naladit a připravit na další porod a jak může být důležitá opakovaná přítomnost partnera u porodu pro vás oba. Pro muže je zásadní si uvědomit, že je důležité naslouchat ženě a jejím potřebám a ne rutině personálu. 

"Jaké mám pocity po porodu? Jsem šťastný. Důvěřovatl jsem mé ženě i sobě, že to zvládnem. 
Podařilo se mi zahodit všechny strachy a mohl jsem vnímat svoji ženu. Mohu říct, že jsem byl u porodu. Ne jen fyzicky, ale i psychicky, vnímal jsem její kontrakce, tu její sílu a sílu miminka. Umožnila jste nám porod, který jsme potřebovali, abychom se vyrovnali s první zkušeností.
Jsem si jist, ze díky Vám jsme nyní sebevědoměší, jistější a šťastnější rodiče."
Marek, 2017

Větší část našeho setkání bude praktická a na závěr dáme prostor i pro vaše případné otázky. Mohou se zúčastnit i vaši partneři – napište to prosím do přihlášky, ať vím, zda budou i muži nebo budeme jen ženská skupinka. Také si připravte dotazy.

Délka webináře: 60 minut, prostor na dotazy
Minimální množství účastníků: 5
Maximální množství účastníků: 15 (pár se počítá jako jeden účastník)
Forma webináře: živý (interaktivní)

Cena webináře: 200 Kč (platba musí přijít na účet nejpozději do 12:00 hodin v den konání webináře, případně nám stačí poslat potvrzení o provedení platby)

Po kliknutí na ZÚČASTNIT SE vám přijde AUTOMATICKÝ E-MAIL s pokyny k platbě a dalšími informacemi - prosím, hlídejte si i složku SPAM a PROMOAKCE. Občas tam autom. maily padají. Díky.

 

                                                                 ! PŘEHLED DALŠÍCH AKTUÁLNÍCH WEBINÁŘŮ !

Webinář byl ukončen, nelze se ho tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla webináře:

Máte dotaz k webinářům? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů