Jak na úspěšný začátek kojení po porodu

zobrazeno 4355×

Vložil(a): Alexandra, 30. 9. 2020 20.40

Probíhá od 6. 10. 2020, 10:00 do 6. 10. 2020, 11:00

Kojení není o náhodě, ale můžeme se na něj velmi účinně připravit. V tomto webináři si vysvětlíme, jak jsou první chvilky po porodu extrémně důležité pro začátek kojení a co můžeme udělat pro klidné, pohodové a bezproblémové kojení v období šestinedělí.

Webinář byl již ukončen

Kdo povede webinář:
Milada Řeháková - Umění kojení I Laktační poradkyně, která Vás podpoří v kojení a láskyplné péči o miminko v souladu s jeho přirozenými potřebami.

Pomáhám maminkám najít v sobě přirozenou sílu a umění rozvíjet vztah se svým děťátkem. Jako certifikovaná laktační poradkyně jsem pomohla již stovkám žen, aby mohly kojit svoje děti a cítily se přitom šťastně, spokojeně a vyrovnaně.

Když přišel čas přivést na svět moje první děťátko, věděla jsem, že mateřská péče, která je založená na přirozenosti, vrozených instinktech a potřebách miminka, je ta nejlepší možná. Zjistila jsem ale, že jenom mateřská intuice nestačí. Žijeme totiž ve světě, kde se na nás valí ze všech stran plno rad, doporučení a mnohdy protichůdných pokynů. Ponořila jsem se proto do studia fungování kojení a také přirozených potřeb miminek a zjišťovala, jak je co nejlépe naplnit.
Jako zooložka mám znalosti biologie, fyziologie, fungování lidského těla a přirozeného chování. Strávila jsem mnoho let pozorováním opičích a poloopičích mláďat v přírodě a také životem v jiných kulturách daleké Asie.

Při péči o své dvě děti jsem se přesvědčila, že právě kombinace odborných
znalostí fungování kojení i přirozených potřeb miminek je společně s vůlí naslouchat svému děťátku tou nejlepší zárukou pohodového a úspěšného
kojení. Své znalosti, zkušenosti a také umění napojit se na svou mateřskou intuici a svým dětičkám naslouchat předávám od té doby dál.  

Podrobněji o webináři:
Kojení, to je nejpřirozenější a zároveň nejlepší výživa malého miminka. Proč ale v dnešní době má tolik maminek problémy s kojením? Některé se jen těžko rozkojí, jiné kojení velmi záhy ukončí a tak cenné mateřské mléko nahradí umělou výživou. Pojďme si společně probrat, jak nejlépe nastartovat úspěšný začátek kojení bezprostředně po porodu a jak pak dále s radostí kojit své miminko a vyhnout se či vyřešit nejběžnější těžkosti, které mohou
nastat.
Pokud jste nastávající maminka nebo maminka v šestinedělí, přijďte mezi nás. Kojení je zázrak přírody, který zajišťuje nejlepší výživu i imunitní podporu
vašeho miminka, prohlubuje váš vzájemný vztah a v neposlední řadě je dobré i pro zdraví ženy.
S trochou podpory ho úspěšně zvládne každá maminka.

V rámci webináře bude i prostor na Vaše dotazy

Délka webináře: 60 minut, prostor na dotazy
Minimální množství účastníků: 5
Maximální množství účastníků: 15
Forma webináře: živý (interaktivní)
Pravidelnost: jednorázový webinář

Cena webináře: 190 Kč (platba musí přijít na účet nejpozději do 8:80 hodin v den webináře)

Po kliknutí na ZÚČASTNIT SE vám přijde AUTOMATICKÝ E-MAIL s pokyny k platbě a dalšími informacemi - prosím, hlídejte si i složku SPAM a PROMOAKCE. Občas tam autom. maily padají. Díky.

 

                                                                 ! PŘEHLED DALŠÍCH AKTUÁLNÍCH WEBINÁŘŮ !

Webinář byl ukončen, nelze se ho tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla webináře:

Máte dotaz k webinářům? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů