Důležitá role partnera u porodu

zobrazeno 3405×

Vložil(a): Alexandra, 29. 9. 2020 9.28

Probíhá od 7. 10. 2020, 19:00 do 7. 10. 2020, 20:00

Role mužů u porodu může být velmi důležitá. A nejen u porodu, ale už i během těhotenství a také v období po porodu. Znalost toho, jak může muž svou ženu podpořit mu pomůže, aby si nepřipadal zbytečný, "nenudil se" při případném dlouhém porodu nebo neměl obavy z toho, že něco může pokazit.

Webinář byl již ukončen

Kdo povede webinář:

Jitka Čejková - certifikovaná dula České asociace dul

Jako dula doprovázím od roku 2002 a jsem jednou z nejdéle pracujících dul u nás. Doprovodila jsem u porodu stovky párů, několik rodin i 4x :)
Jsem také lektorka rodičovských kurzů, těhotenského cvičení, reflexní terapeutka atd. Mám dospělé 2 syny. Před 5 lety jsem vytvořila první český Manuál pro muže u porodu www.partneruporodu.cz. Více o mně najdete na stránkách www.jsemtehulka.cz
Díky svým letitým a bohatým zkušenostem jsem schopna připravit ženu na normální přirozený porod, ale i ženu, která třeba ze zdravotních důvodů potřebuje medicínský porod. Považuji za důležité vnímat individuální potřeby konkrétních žen a tomu společně najít nejvhodnější podmínky porodu.

Podrobněji o webináři:
Role mužů u porodu může být velmi důležitá. A nejen u porodu, ale už i během těhotenství a také v období po porodu. Probereme konkrétní kroky, které může partner velmi dobře zvládnout. Znalost toho, jak může svou ženu podpořit mu pomůže, aby si nepřipadal zbytečný, "nenudil se" při případném dlouhém porodu nebo neměl obavy z toho, že něco může pokazit. Dozvíte se, co třeba může být i jinak jenom tím, že se ve vhodnou chvíli zeptá nebo o něco pro vás požádá.

V aktuální situaci, kdy do některých porodnic v tuto dobu nemohou doprovázet své klientky duly ani privátní porodní asistentky, může partner díky těmto znalostem zastoupit co nejvíc roli duly u porodu, pokud bude dobře připraven.

Často u porodu vidím krásné partnerské pouto mezi rodící ženou a jejím mužem. A pak to, jak se muž naplno stává účastníkem fascinujícího se zrození. A to bych vám moc přála zažít.

Větší část našeho setkání bude praktická a na závěr dáme prostor i pro vaše případné otázky. Mohou se zúčastnit i vaši partneři – napište to prosím do přihlášky, at vím, zda budou i muži nebo budeme jen ženská skupinka. Také si připravte dotazy.

Délka webináře: 60 minut, prostor na dotazy
Minimální množství účastníků: 5
Maximální množství účastníků: 15 (pár se počítá jako jeden účastník)
Forma webináře: živý (interaktivní)

Cena webináře: 200 Kč (platba musí přijít na účet nejpozději do 15:00 hodin v den konání webináře, případně pošlete potvrzení o zaplacené emailem)

Po kliknutí na ZÚČASTNIT SE vám přijde AUTOMATICKÝ E-MAIL s pokyny k platbě a dalšími informacemi - prosím, hlídejte si i složku SPAM a PROMOAKCE. Občas tam autom. maily padají. Díky.

 

                                                                 ! PŘEHLED DALŠÍCH AKTUÁLNÍCH WEBINÁŘŮ !

Webinář byl ukončen, nelze se ho tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla webináře:

Máte dotaz k webinářům? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů