Soutěž o 3 dárkové balíčky Weleda

sledováno 1× zobrazeno 3820×

Vloženo: 22. 2. 2021 10.26

Probíhá od 23. 2. 2021, 9:00 do 6. 3. 2021, 21:00

V každém výherním balíčku najdete Měsíčkový krém na opruzeniny, Měsíčkovou kojeneckou koupel a Měsíčkový kojenecký olej.

Soutež byla již ukončena

Měsíček lékařský: Nejlepší péče o pokožku vašeho miminka

V době, kdy neexistoval výběr kosmetických produktů, se naše prababičky spoléhaly na bylinky rostoucí v přírodě. A jedna z nich nesměla chybět v žádné domácí lékárně – měsíček lékařský, který vyniká úžasnými zklidňujícími a hojivými účinky a je skvělý pro citlivou pokožku.

Jasně oranžové květy měsíčku absorbují velké množství světla a tepla, díky čemuž se z nich stává nenahraditelná léčivka. Aktivní látky obsažené v měsíčku bojují se záněty, urychlují hojení ran a poradí si s ekzémy i opruzeninami. Navíc umí pleť velmi rychle zklidnit a vrátit jí ztracenou rovnováhu.

Ve spolupráci s porodními asistentkami a lékárníky vyvinula značka Weleda žlutou měsíčkovou řadu pro každodenní péči o pokožku dítěte. Všechny produkty mají certifikaci přírodní kosmetiky NATRUE, neobsahují konzervační látky, mikroplasty, geneticky modifikované látky ani ingredience na bázi minerálních olejů. Jsou neparfemované a v BIO kvalitě.

Jak soutěžit:

Správně odpovězte na níže uvedenou soutěžní otázku. Když si nebudete vědět rady, hledejte nápovědu na stránkách našeho partnera, který nám výhry do soutěže věnoval, Weledy.

Jaké dvě složky obsahuje Měsíčkový kojenecký olej?

VÝHERCI:

Keliška, Pavlína Machačová (Pavlína Machačová), Radka Vojtová (raad1)

Soutěž byla ukončena, nelze se ji tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla soutěže:

Máte dotaz k soutěžím? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů