Plněný dančí řízek

zobrazeno 977×

Vložil(a): Lucie2, 1. 11. 2014 19.34

do 30 min. složitější

Ingredience:

hladká mouka
na obalení
strouhanka
na obalení
vejce
na obalení
hermelín
1 ks
šunka
4 ks
dančí řízky
4 ks
vegeta
podle chuti

Maso rozklepeme dotenka a posypeme vegetou. Na každý plátek masa položíme plátek šunky a plátky sýra, přehneme, okraje sklepneme paličkou ,obalíme v trojobalu a zvolna usmažíme na oleji.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (9 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 15.56

Já takhle plním kuřecí nebo vepřový

Aliisha

Aliisha, 16. 1. 2017, 21.00

Já bych si dala jen čistě to maso. Ten zbytek je tam pro mne navíc

mckvak, 25. 11. 2015, 15.09

Nadherne do zlatova upeceny Mnam!

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.04

mnam,sbíhaj se mi sliny

joice, 16. 11. 2015, 20.47

Tak toto skúsim

joice, 16. 11. 2015, 20.33

výborný

nocken, 6. 10. 2015, 6.55

Dančí maso jsem ještě nejedla.

Janak, 9. 6. 2015, 15.36

Tak to vypadá super.

DenisaC, 3. 12. 2014, 22.35

Rizek z danka je vyborny i bez naplne!

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight