Sterilovaný hrášek

zobrazeno 105×

Vložil(a): Zdeňka S., 21. 8. 2020 15.06

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Hrášek
1 množství dle chuti
Voda
1 litr
Sůl
10 g
Cukr
20 g
Hrášek vyloupeme a krátce povaříme ve vroucí vodě, poté ihned schladíme. Naplníme do skleniček a zalejeme nálevem. Sterilujeme 45 minut při 100 stupních. Necháme vychladnout a druhý den sterilujeme znovu cca 15minut.
Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (11 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jiřina Horáková, 11. 9. 2020, 10.14

Nemám dobré zkušenosti se zavařováním hrášku. Dávám ho raději do mrazáku.

nancy, 7. 9. 2020, 9.52

Jednou jsem zkoušela zavařit, ale všechen se mi zkazil. Tak jej dávám raději do mrazáku.

Teryk92, 6. 9. 2020, 19.01

Super já ale nikdy nepoznám jestli se mi chytlo víčko

Bar.Ca., 6. 9. 2020, 18.59

Jé , hrášek máme rádi, ale to bych si ho musela koupit....

Trendyterka

Trendyterka, 2. 9. 2020, 14.27

Takové množství hrášku jsme nikdy pohromadě neměli '

mikjana, 27. 8. 2020, 20.33

Hrášek když je větší úroda, tak také zavařuji.

Kateřina Fárová, 27. 8. 2020, 19.36

Také ho pěstuji jen na jídlo a do polévky. Ještě mě ani nenapadlo ho zavařit.

Lenička, 24. 8. 2020, 19.19

Jen ten hrášek není k mání.

patricia077

patricia077, 24. 8. 2020, 18.34

My ho všechen ze zahrádky snědli

Zdeňka S., 24. 8. 2020, 18.43

My jsme si natrhali na poli

patricia077

patricia077, 25. 8. 2020, 7.48

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací