Smrkový macerát

zobrazeno 175×

Vložil(a): szendrejka, 6. 6. 2016 21.46

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

smrkové výhonky ( sbírané nejlépe duben/květen)
- množství dle chuti
Vodka nebo jakýkoli domácí bílý alkohol
- množství dle chuti

Smrkové výhonky zalijeme čistým alkoholem a necháme 3 týdny a více ma slunečném místě macerovat. Když si vzpomeneme, protřepeme :) poté scedíme a používáme jako mazaní na bolavé svaly a klouby nebo při bolestech v krku 5-10 kapek 3x denně. Řidiči pozor!!! Je to alkohol :)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

annahb, 20. 3. 2017, 9.25

super

Aliisha

Aliisha, 29. 12. 2016, 22.11

Tak tohle snad vyzkouším. Lepší jak brát léky.

Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 15.18

tak to je super

Fuga

Fuga, 5. 12. 2016, 20.09

také dělám a uždibuji nové výhonky

Sooňaa, 18. 11. 2016, 0.36

Tak je to.jasne,na jare vyrazim na sber,aby bylo.na podzim na nachlazeni. Vydrzi dlouho?

benca, 7. 6. 2016, 20.20

no ja lezim v posteli boli ma cele telo z prace to by pomohlo

jitkamety, 7. 6. 2016, 13.06

tak to je zajímavé.

dáša, 6. 6. 2016, 21.56

Paráda, smrkové výhonky znám v použití na sirup.

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight