Namočené vločky - fermentovaná snídaně

zobrazeno 2482×

Vložil(a): szendrejka, 16. 1. 2018 21.26

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

jemné ovesné vločky
100 g
Rozinky
4 lžíce
Semínka(slunečnicové, dýňové, konopné, lněné, ap.)
2 lžíce
Vlašské ořechy
1 hrst
Studená voda
250 ml

Vločky smícháme se semínky, rozinkami, ořechy či mandlemi a zalijeme studenou vodou a necháme nejlépe přes noc v kuchyni přikryté. Zkoušejte své kombinace chutí. Dala jsem i lněné semínko rozdrcené v hmoždíři. 

Ráno máte hotovou snídani 😉

Díky fermentačním procesům jsou vločky daleko líp stravitelné 😉

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (25 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Janulinka, 9. 9. 2022, 21.31

No vločky si občas dám , ale ne pravidelně

annahb, 7. 1. 2022, 19.33

na vločky moc doma nejsme

70dandule70, 4. 3. 2021, 12.50

mám ráda je to dietní jídlo a zdraví

danuse11, 4. 3. 2021, 12.01

tak nevím zda by mě to chutnalo,přidala bych ovoce

mikka27

mikka27, 21. 5. 2020, 13.48

Přidala bych si ovoce nebo med

jitka46

jitka46, 18. 5. 2020, 0.00

Tady nevím, jestli bych se úplně najedla ale zajímavé.

Trendyterka

Trendyterka, 26. 8. 2019, 14.40

Tohle je jídlo které miluju

Sarka6, 3. 2. 2019, 18.04

Zkusím

Mygara

Mygara, 6. 1. 2019, 15.34

Výborné, také musím vyzkoušet

Gustawka, 29. 10. 2018, 16.40

vločky si dělám každý den na snídani

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů