Jitrocelový sirup

sledováno 1× zobrazeno 165×

Vložil(a): szendrejka, 6. 6. 2016 23.38

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

jitrocel
- množství dle chuti
Cukr
- množství dle chuti

Nasekanou bylinu prokládáme s cukrem a necháme na slunném místě, dokud se nerozpustí cukr. Podobně můžeme použít třeba: mátu, meduňku, timián atd.....

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (10 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

annahb, 20. 3. 2017, 8.51

super určitě vyzkouším

Aliisha

Aliisha, 29. 12. 2016, 22.08

Na co ho pak užíváte?

Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 15.15

super

Fuga

Fuga, 5. 12. 2016, 20.12

je to zajímavý způsob

Sooňaa, 18. 11. 2016, 0.32

Teda tak.to.musi byt opravdu.teplo,aby se rozpustil. Ale vypada to krasne

kajca, 8. 6. 2016, 9.55

Nagy o tak Toto by ma nenapadlo.A ked sa cukor rozpustí,tak co s bylinkami?

szendrejka, 10. 6. 2016, 9.15

vyždímám, aby z bylinek dostala všechno a pak je dávám do kompostu - nezkoušela jsem už dál používat, myslím, že co mají, to dají do toho cukru(sirupu)

snany, 7. 6. 2016, 22.16

U nás je problém natrhat jitrocel bez dírek nebo je okousaný.

benca, 7. 6. 2016, 20.18

vkusne ulozene, alebo nalozene a este zdrave

jitkamety, 7. 6. 2016, 13.18

vyzkouším

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight