Kuřecí jatýrka s kaší

zobrazeno 238×

Vložil(a): Lucie2, 16. 10. 2014 18.27

Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

máslo
80 g
cibule
4 ks
kuřecí játra
600 g
suché sherry nebo červené víno
50 ml
slepičí bujon
200 ml
instantní bramborová kaše s mlékem
1 balení
sůl a pepř
1 špetka (podle chuti)

1. Polovinu másla rozpusťte v pánvi. Přidejte cibuli nakrájenou na kolečka a za občasného míchání opékejte patnáct až dvacet minut, dokud nebude cibule zcela měkká a krásně zlatá. Vyjmete ji z pánve a odložte.
2. Do pánve vhoďte zbývající máslo a v momentě, kdy se rozpustí, přidejte játra a asi pět minut opékejte, aby zvenku zhnědla a vevnitř zůstala ještě růžová. Játra podle chuti osolte a opepřete.
3. Vlijte sherry a bujon, po chvíli do pánve vraťte cibuli a přiveďte k varu. Snižte plamen, nechte minutu dvě probublávat. Kaši připravte podle návodu na obalu a vše servírujte.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (6 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.11

moc dobré

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.26

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.51

To můžu.

mckvak, 26. 11. 2015, 17.36

Ac jatra nemusim, tohle vypada moc dobre

joice, 17. 11. 2015, 16.57

chutné

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.41

lákavý recept

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight