Játra na pomerančích

zobrazeno 211×

Vložil(a): veru.veru, 29. 1. 2015 17.33

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Olej
Zázvor
Sůl
Hořčice
hovězí játra
500 g
pomeranče
2 ks
Pepř mletý
Bylinky

1. Játra nakrájíme na silnější plátky a potřeme hořčicí a poprášíme hrubou moukou.
2. Na rozpáleném tuku opečeme játra tak, aby získala křupavou kůrku a zároveň se propekla.
3. Nakonec je osolíme, vyjmeme a uložíme do tepla.
4. Výpečky na pánvi zalijeme vroucí vodou, scedíme přes síto, vrátíme na pánev a přilijeme trochu oleje.
5. Jeden pomeranč oloupeme a rozebereme ho na měsíčky.
6. Z druhého vymačkáme šťávu, kterou smícháme s vypečenou šťávou.
7. Přilijeme deci bílého vína a prohřejeme, nevaříme!
8. Na talíře klademe plátky jater, přeléváme omáčkou a zdobíme kousky pomeranče, nebo čerstvými bylinkami – koprem, bazalkou, petrželkou

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (7 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

jitkamety, 27. 2. 2016, 9.10

zajimavy recept

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 20.58

Hodně zajímavý recept na játra.

mckvak, 26. 11. 2015, 13.05

Zajimava kombinace

joice, 17. 11. 2015, 16.50

zaujímavé takto s pomarančami,budem musieť vyskúšať

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.38

zajímavý recept

janicka2, 8. 2. 2015, 18.26

Tak to je hodne zajimavy recept.

DenisaC, 31. 1. 2015, 8.36

Mnam!

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight