Velikonoční pštrosí vejce

sledováno 1× zobrazeno 3646×

Vložil(a): szendrejka, 18. 3. 2016 23.17

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Mleté maso (vepřové-hovězí)
500 g
Vajíčko
1 ks
Česnek
4 stroužek
Jarní cibulka
4 ks
Petrželka
- množství dle chuti
Plnotučná hořčice
1 lžíce
Sůl, pepř, majoránka
- množství dle chuti
Strouhanka
- množství dle chuti
Mléko podle potřeby
- množství dle chuti
Vajíčka natvrdo uvařená
4 ks

Mleté maso smícháme s vajíčkem, utřeným česnekem, nasekanou jarní cibulkou a petrželkou. Vmícháme hořčici, majoránku, sůl, pepř. Promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku nebo trochu mléka. Směs rozdělíme na 4 díly a v ruce z ní uděláme placku do které vložíme natvrdo uvařené vejce a zabalíme. Pečeme při 180 stupních dozlatova - asi 40 minut. 

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 12. 11. 2020, 17.12

Vařená vajíčka dávám do sekané, ale pštrosí vejce jsem z nich ještě nikdy nedělala.

danuse11, 5. 11. 2020, 16.39

Vypadá moc pěkně,ještě jsem nezkoušela určitě ráda vyzkouším

ROMA-Z, 18. 4. 2019, 19.43

Super klasika, co taky dělat s těma vajíčkama

Žofinka

Žofinka, 14. 1. 2019, 18.55

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 19. 11. 2018, 16.30

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 1. 6. 2018, 16.50

Já mám tohle jídlo hrozně ráda. I když doma nedělám.

Fuga

Fuga, 14. 3. 2018, 15.50

to vypadá výborně a je to určitě i dobré, stejně jako to vypadá

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 13.07

Nádhera, udělala jsem je návštěvě a jen si mlaskali

Aliisha

Aliisha, 20. 1. 2017, 21.09

S bramborovou kaší je to velká dobrota

Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 5.31

je to moc dobré

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů