Pštrosí vejce z mletého masa,bramborová kaše

zobrazeno 80×

Vložil(a): MiskaTekk, 27. 6. 2016 1.49

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

K podávání / servírování:
špetka mletého pepře
1 špetka (drcený kmín)
Na nádivku:
mleté maso
1 kg
mletá paprika
1 lžička
vejce
1 ks
strouhanka
50 g
sul
1 lžička
Na náplň:
vajíčka
8 ks

Maso důkladně propracujeme s vodou, vejcem, kořením a solí, případně směs zahustíme trochou strouhanky.Uvařená vejce oloupeme a obalíme je masovou směsí, poté ještě obalíme ve strouhance, budou křupavější.Obalená vejce položíme do pekáčku a pečeme při 200 °C asi 30 minut.Hotová pštrosí vejce z mletého masa podáváme s bramborovou kaší.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (6 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 5. 8. 2016, 15.48

Hm, s bramborovou kaší můžu všechno ale tohle vypadá úžasně.

Petra Schoberová, 2. 7. 2016, 9.47

moc dobré

dáša, 30. 6. 2016, 17.29

Vypadá to zajímavě.

kajca, 28. 6. 2016, 23.56

Ozivenie fasírky.

benca, 27. 6. 2016, 17.51

tiez robievam do truby fasirku

jitkamety, 27. 6. 2016, 8.51

Zajímavý recept

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight