Pomalu pečený vepřový guláš

sledováno 1× zobrazeno 475×

Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 15.17

Bez vajec více než 2 hod. složitější

Ingredience:

vepřová pečeně bez kosti
800 g
středně velká petržel
3 ks
velká mrkev
2 ks
velká cibule
1 ks
česnek
3 stroužek
sladká paprika
4 lžíce
kuřecí nebo zeleninový vývar
500 ml
zelené fazolky
200 g
zakysaná smetana
125 ml
kukuřičný škrob
2 lžíce
sůl
1/2 lžička
pepř
1/2 lžička

1. Pokrájené vepřové maso dejte do pekáčku, přidejte kolečka petržele, mrkve, nakrájenou cibuli i plátky česneku a promíchejte. Posypte 2 lžícemi papriky, zalijte vývarem, přiklopte a dejte do trouby vyhřáté na 160 °C. Pečte 3–4 hodiny.
2. Třicet minut před koncem do guláše vmíchejte i zelené fazolky.
3. V malé mističce smíchejte zbylé dvě lžíce papriky, zakysanou smetanu, kukuřičný škrob, sůl a pepř. Vmíchejte do guláše a 10–15 minut prohřívejte.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (11 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 19.51

sbíhají se mi sliny

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.00

jajulaš, 8. 9. 2016, 21.20

super to vyzkouším

Bellissima, 8. 6. 2016, 23.54

jo pomalu, to musi byt

jitkamety, 29. 2. 2016, 14.59

musim zkusit

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.43

Musí být luxusní.

mckvak, 26. 11. 2015, 10.54

Super recept

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.08

mňamozní

joice, 16. 11. 2015, 20.37

výborný

jitka46

jitka46, 23. 9. 2015, 22.02

guláš si dáváme pravidelně

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight