Hamburská omáčka+knedlík

zobrazeno 69×

Vložil(a): MiskaTekk, 5. 7. 2016 3.04

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

šunkový salám
100 g
zakysaná smetana
5 lžíce
hladká mouka
2 lžíce
olej
1 lžíce
pepř,sul
1 množství dle chuti
plnotučná hořčice
2 lžíce
sterilizovaná okurka
100 g
vepřové maso
500 g

Maso omyjeme, zlehka naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Poté oloupeme cibuli, nadrobno nakrájíme a na lžíci oleje v hrnci usmažíme dorůžova. Přidáme plátky masa a spolu s cibulí zprudka osmahneme. Takto připravené maso podlijeme vodou a asi 1 hodinu dusíme. Až je maso skoro měkké, přidáme nadrobno nakrájený salám spolu s okurkami a 10 minut vaříme doměkka. Nakonec omáčku zahustíme moukou a zakysanou smetanou, dochutíme hořčicí, solí a pepřem a necháme ještě chvíli vařit.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (5 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Sooňaa, 28. 10. 2016, 0.42

Mnam to mam moc rada

Petra Schoberová, 5. 7. 2016, 20.18

Je to moc dobre

jitka46

jitka46, 5. 7. 2016, 11.25

zajímavé, o této omáčce slyším poprvé v životě

jitkamety, 5. 7. 2016, 10.20

to vypada velmi chutne!

benca, 5. 7. 2016, 6.19

horcicova hmm a dobra je aj chrenova

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight