Bratislavské plecko

zobrazeno 528×

Vložil(a): tnika, 24. 11. 2014 10.29

Bez vajec 30 min. - 2 hod. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

kečup
150 g
cibule
1 ks
vepřová plec
500 g
mouka
3 lžíce
moravanka
1 ks
sul
1 ks
smetana
1 ks

Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno.

Na oleji osmažíme cibuli a přidáme moravanku, kečup a kostky masa. Vše podlijeme vodou a necháme dusit. Až maso změkne, vlijeme ve vodě rozmíchanou mouku. Bratislavské plecko zjemníme smetanou a povaříme ještě asi 5 minut.

Bratislavské plecko podáváme s houskovým knedlíkem.

Sdílejte:   | 
5

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (7 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 22.45

moc dobré

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.13

To si vybavuju z jídelen.

mckvak, 26. 11. 2015, 11.01

Mnamka - musime vyzkouset

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.08

mnam

joice, 16. 11. 2015, 20.36

chutné

Janak, 9. 6. 2015, 15.19

Tak to je hodně zvláštní recept.

lenka.kalabova, 17. 1. 2015, 18.22

Tak to také raději zkoušet nebudu, omáčku z kečupu a zeleniny by mi asi nikdo nejedl. Ale dobrou chuť.

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight